Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.

Cep telefonundan internet ayarları nasıl yapılır?

Bu konu Soru-Cevap forumunda Misafir tarafından 1 Ağustos 2010 (13:09) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
42510 kez görüntülenmiş, 82 cevap yazılmış ve son mesaj 10 Mart 2013 (10:42) tarihinde gönderilmiştir.
  • 5 üzerinden 2.00  |  Oy Veren: 2       Çok İyiÇok İyi İyiİyi OrtaOrta KötüKötü Çok kötüÇok kötü
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Eski 1 Ağustos 2010, 13:09

#1 (link)
Misafir
Ziyaretçi
merhaba, ben digiphone k8800 kullanıyorum ama internet ayarlarını bir türlü yapamadım acaba yazılımın uyduğu başka bi telefon modeli varmı varsa o telefon üzerinden yapmaya çalışıyım
  • Etiketler:
  • c3310 internet ayarlari
  • cep telefonu internet ayarlari
  • samsung e2250 internet ayarlari
En İyi Cevap Misafir tarafından gönderildi
kontörüm gitti ama inretnete giremiyorum neden
Eski 18 Ağustos 2010, 15:08

e720 vodafone internet sorunu

#2 (link)
karahan
Ziyaretçi
samsung e720 telefonla vodafone internete bağlanmam gerekiyor. hattan daha önce internet bağlantısı yapılmadı. vodafone sitesinden bakarak wap ayarlarını yaptım ama yine servis yok diyor. dün telefoncuya gittim. müşteri hizmetlerini aramanız gerekir diyordu ama müşteri hizmetlerinde sorunla ilgili birşey bulamadım direk temsilci ile mi görüşmeliyim?
Eski 16 Eylül 2010, 14:57

#3 (link)
Misafir
Ziyaretçi
benim telefonumda google açilmiyo
Eski 22 Ekim 2010, 16:46

inretnet paketi

#4 (link)
Misafir
Ziyaretçi
kontörüm gitti ama inretnete giremiyorum neden
Eski 15 Kasım 2010, 10:36

#5 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Benim digiphone E71 telefonun internetini ayarlayamıyorum
Eski 30 Ocak 2011, 15:19

#6 (link)
Misafir
Ziyaretçi
nasıl aça bilrim interneti
Eski 3 Şubat 2011, 18:30

#7 (link)
Misafir
Ziyaretçi
benim premier marka telefonda internete girmiyor gitti bir sürü kontör
Eski 7 Şubat 2011, 19:15

telefonumun internet ayarları

#8 (link)
Misafir
Ziyaretçi
nokia n73 telefonuna sahibim ama telefonum internete girmiyor.bunu nasıl çözebilirim?Lütfen yardımcı olun!!!
Eski 7 Şubat 2011, 21:51

#9 (link)
Misafir
Ziyaretçi
bnm telefonumda internete qirdiğimde hata werior ne yapabilirm yardımcı olun...
Eski 7 Şubat 2011, 23:28

#10 (link)
Misafir
Ziyaretçi
TURKCELLİLER İNTERNET İÇİN WAP YAZIP 2222 YE YOLLUYOLAR AMA BEN YOLLAYINCA CEVAPTA GELMİYOR İNTERNETTE
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Cep telefonundan internet ayarları nasıl yapılır? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
PC'den hoparlör ayarları nasıl yapılır? remziye Soru-Cevap 104 29 Mart 2013 19:45
Windows 7 için IIS ayarları (Internet Information Service) nasıl yapılır? Tınmaz Melaike Soru-Cevap 10 3 Şubat 2013 18:44
MSN'de kamera ayarları nasıl yapılır? baggio Soru-Cevap 74 12 Aralık 2012 00:26
Total Player'da ses ayarları nasıl yapılır? Misafir Soru-Cevap 3 4 Temmuz 2011 12:27
Com ayarları nasıl yapılır? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 14 Aralık 2008 18:30

Yeni Soru
Sayfa 0.157 saniyede (57.54% PHP - 42.46% MySQL) 12 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:46
  • YASAL BİLGİ

• İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi