Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Cep telefonundan internet ayarları nasıl yapılır?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
merhaba, ben digiphone k8800 kullanıyorum ama internet ayarlarını bir türlü yapamadım acaba yazılımın uyduğu başka bi telefon modeli varmı varsa o telefon üzerinden yapmaya çalışıyım
|
En İyi Cevap Misafir tarafından gönderildi
| kontörüm gitti ama inretnete giremiyorum neden |
| | e720 vodafone internet sorunu#2 (link) |
| Ziyaretçi |
samsung e720 telefonla vodafone internete bağlanmam gerekiyor. hattan daha önce internet bağlantısı yapılmadı. vodafone sitesinden bakarak wap ayarlarını yaptım ama yine servis yok diyor. dün telefoncuya gittim. müşteri hizmetlerini aramanız gerekir diyordu ama müşteri hizmetlerinde sorunla ilgili birşey bulamadım direk temsilci ile mi görüşmeliyim?
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
| Cep telefonundan internet ayarları nasıl yapılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| PC'den hoparlör ayarları nasıl yapılır? | remziye | Soru-Cevap | 104 | 29 Mart 2013 19:45 |
| Windows 7 için IIS ayarları (Internet Information Service) nasıl yapılır? | Tınmaz Melaike | Soru-Cevap | 10 | 3 Şubat 2013 18:44 |
| MSN'de kamera ayarları nasıl yapılır? | baggio | Soru-Cevap | 74 | 12 Aralık 2012 00:26 |
| Total Player'da ses ayarları nasıl yapılır? | Misafir | Soru-Cevap | 3 | 4 Temmuz 2011 12:27 |
| Com ayarları nasıl yapılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 14 Aralık 2008 18:30 |