Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Polis akademesi giriş şartları nelerdir, kimler giremez?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
konuya direk girecem arkadaşlar Polis akdemsini girmek için bildigimiz gibi Sabıkanız Olmaması gerek benim sabıkam yokta Ailemde sabıkalı Olalar var Ama Ole terör Falan Degil Kesinlikle Kavga Tartışma vs vs Polis Olabilirmiyim Ayrıca Akedemiye girmek içi Lise Diploma notu Onemlimi? ve ben lise 1 de 1 sene kaldım Bu Bir Sorun yaşatırmı? şimdiden Teşekürler Bazı Yerlerde Okusum ama Pek anlıyamadım Soruylarımı birisi Kedi agızından cevapalrsa çok memnun olacam
|
| | Polis akademesi giriş şartları nelerdir, kimler giremez?#2 (link) | |
| ..Forget Me Not.. | Alıntı:
Polis Akademisi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Fakültesi 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı Detaylı Bilgi İçin... | |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Polis akademesi giriş şartları nelerdir, kimler giremez? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Polis olma şartları nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 256 | 6 Mayıs 2013 12:37 |
| Nazilli Polis Lisesi'ne giriş puanı kaçtır? | ZWARTAN | Soru-Cevap | 82 | 15 Nisan 2013 15:13 |
| Polis okulu sınav başvuru şartları nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 95 | 26 Ekim 2012 20:35 |
| Harp okulu giriş şartları nelerdir? | Misafir | Soru-Cevap | 2 | 9 Ağustos 2010 18:00 |
| Bazı Üniversitelerin Konservatuara Giriş Şartları | blackaid | Sınavlar | 0 | 20 Temmuz 2009 19:58 |