Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Telefondan bilgisayara dosya aktarımı nasıl yapılır?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
Arkadaslar Ben pek Su silerden Anlamam Ama telefondan Pc ye Foto atmak İstiyorum Hafıza KArtı ile yapılıyormus bide kabloyla Su işi Bana bi anlatırmısınız Nasıl yapabilirim özellikle hafıza Kartı ile
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Telefondan bilgisayara dosya aktarımı nasıl yapılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nokia 3230 model telefondan bilgisayara bağlantı nasıl yapılır? | Siyah Cin | Soru-Cevap | 1 | 2 Şubat 2012 18:58 |
| Samsung telefona PC'den dosya aktarımı nasıl yapılır? | OPFSFPO | Soru-Cevap | 3 | 16 Ağustos 2011 17:35 |
| Nokia N73 model telefondan PC'ye dosya aktarımı nasıl olur? | 121darkblood | Soru-Cevap | 11 | 15 Ağustos 2011 21:07 |
| Bilgisayara bluetooth özelliği yükleyip telefona nasıl dosya aktarabilirim? | Misafir | Soru-Cevap | 4 | 6 Ağustos 2011 01:29 |