Arama

AÖF'e çalışmak için Elit yayınları nasıldır?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Temmuz 2018 Gösterim: 7.741 Cevap: 7
57can22 - avatarı
57can22
Ziyaretçi
21 Ekim 2010       Mesaj #1
57can22 - avatarı
Ziyaretçi
AÖF'e çalışmak için Elit yayınları nasıldır?
EN İYİ CEVABI Misafir verdi
mükemmeldir ben dahil tüm arkadaşlarım görüntülü çalışıyoruz.
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Safi; 9 Temmuz 2018 11:54
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Kasım 2010       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
mükemmeldir ben dahil tüm arkadaşlarım görüntülü çalışıyoruz.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2011       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende sizin gibi yanlış girmiştim halen yapamadıysanız söyleyeyim geç oluyor ama Msn Sad cd yi takınca exe geliyor ya ona tıklayın ordan kolayca yapabilirsiniz bende mesaj göndermiştim olmadı ne yazıkki.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2011       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çok kötü bir set.Ben ilk iki sene İlk Umut yayınlarıyla çalıştım.Hiç bir kusuru yoktu. Hatta 3. sınıfta ders setleri olmadığı için maalesef bu seti aldım ve bir dolu problemle karşılaştım.DVD'lerin çoğu arızalı takılıyor,bilgisayarda açabildiğiniz için kumanda şansınız yok mause dışında.ileri gereri sarma işi dvd playera göre çok zaman kaybı artı öğretmenleri zayıf (İş ve Sosyal Güvenlik Dersi öğretmenini bunun kesinlikle dışında tutuyorum Harika bir öğretmen!!!!)Özellikle Maliyet Muhasebesi ve Finansal Yönetim anlatımı çok kötü iyi bir ders kitabı yazabilir ama ders anlatmamalı.Sonuç olarak İlk Umut'un çaresizlikle 3.sınıf Anlatımlı Sınav dvd'lerini aldım.Ve TABİİ Kİ adamların profesyonellikleri KIYASLANAMAZ!
Lütfen ben çok sıkıntı yaşadım ve bir dünya param gitti demolara falan kanmayın.Murat Yayınları'nı okuyarak çok daha fazla verim alırsınız inanın.
Bir de telefonla aradığınız zaman bin türlü küstahlık ve terbiyesiz müşteri memnuniyeti olgusunun tamamen dışında,size aptal yolunacak kaz muamelesi yapıyorlar.
İlk satışta bile özellikle telefona çıkan bir beyefendi var oldukça agresif ve kesinlikle müşteri ilişkilerinden,satış pazarlama,kötü reklam konularından bihaber sinir bozucu bir kişilik.Arkadaşlar 1. ve 2. sınıflardaysanız lütfen İLk Umut Setlerini Alın 3 ve 4'de iseniz de hiç set aramayın .Size şu kadarını söyleyeyim İlk Umut DVD'leri Ülkemiz profesyonel Kanallardan birinin stüdyolarında ve profesyonel kameraman eşliğinde ve slayt sunumları hazırlanmış.Daha ne diyeyim zarar görmemeniz için.Diğer iyi diyen arkadaşlar daha iyisini sanırım görmedikleri için onlara bu setler mükemmel gelmiş.
Herkese başarılar diliyorum.Saygılarımla
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2011       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum aklınızda hiçbir soru işareti olmadan alabilirsiniz hocalar gerçekten her dersi ve üniteyi karışıklığa mahal vermeden kolay anlaşılır şekilde ve sınavdaen çok soru gelen kısımları irdeleyerek anlatıyor ünite sonlarında ise pekiştirme sorularıyla akılda kalıcı olmasını sağlıyor ben işletme son sınıf öğrencisiyim bu setle vizelere çok rahat şekilde hazırlandım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2011       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
açık öğretim fakültesi işletme 3 sınıf öğrenisiyim 2009 2010 yıllarında girmiş oldugm sınavlarda dersi toparlama zorlugu yaşıyordum kitaplar ın bana pek bir katkı sagladgını gördüm diyemem başarı oranmı %10 artırmıştı ankak sosyal paylaşım sitesinde reklamını görünce dikkatimi çekti konu ile ilğilendim demo sunu izledim bana yarar saglayacagını düşündüm ve sıparişimi verdim sınava son 1 ay kala cd den sesli ders konu anlatımına gecimeme ragmen "ŞUAN BENDE SINAVA HAZIRIM DİYE BİLİRİM" eğitimde yardma ihtiyacı olanlar not durum düşük olanlar programı almasını tavsiye ederim aksi durum da 1 yıl daha harç yatırma problemiyle karşı karşıya kala bilrisiniz. şuan almış oldugum 3 işletme derslerinden memnun oldugumdan dolayı 16 03 2011 tarihinde kpss dvd setini de sipariş geçmiş bulunmaktayım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Nisan 2011       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Uluslararası İktisat dersinin setini sipariş verdim ve bugün teslim aldım. Bu ikinci yorumum olacak. Bu demekki aldığım her setten çok memnun olduğumu ve beğendiğimi ifade ediyor. Hergün yeni çıkan setleri siteden takip ediyorum. Ve siteden bakmak beni mutlu etmiyor telefonla sorarak yeni çıkan setleri soruyorum. Bana sabırla her konuda cevap veren Arif hocama çok teşekkür ederim. Gerçekten elit bilişim bu işi yapıyor. Gittikçe yaptığı işi profesyonelleştiriyor. Setlerin herbirisi birbirinden güzel ve anlaşılır. Devlet bütçesi, İdare Hukuku, Para Teorisi derslerim eksik kaldı. Onlarda inşallah çıkar ve arasınavlara kadar yetişir. Özet olarak herşey çok güzel ve dersaneye tonlarca para vermektense bu şekilde cüzi bir miktarla dersaneyi evinize getiriyorsunuz. istediğiniz zaman çalışıyorsunuz. İsterseniz gece 2 de bile ders çalışabilirsiniz. Bundan daha güzel birşey yok bence. Fakat birde şu var seti alıp bir kenara koyup sınavda zorlandıktan sonra elit bilişimi eleştirmek pek hoş olmaz diye düşünüyorum. Şunuda sözlemeden de geçemicem; aldığınız seti arkadaşlarınıza vererek emeğe verdiğiniz paraya ayıp etmemek lazım. Kısaca, verdiği hizmetlerden dolayı,Elit bilişime, hocalarıma çok teşekkür ederim. Başarılarının ve başarımızın devamını dilerim. İyi çalışmalar.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Nisan 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aktivasyon çok kolay arkadaşlar güzel set tavsiye ederim yukarıda biri saçmalamış lütfen emeğe saygı duyalım

Benzer Konular

27 Ekim 2015 / zizu Soru-Cevap
20 Kasım 2008 / Ziyaretçi Taslak Konular
10 Eylül 2012 / Fransa Soru-Cevap
26 Ağustos 2011 / Misafir Soru-Cevap
10 Haziran 2009 / ThinkerBeLL Rüya Tabirleri