Arama

Google'da reklamları nasıl sileriz?

Güncelleme: 6 Aralık 2016 Gösterim: 2.058 Cevap: 4
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2010       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
google de bu reklamları nasıl sileriz bu sayfadan kurtulmak için tıklayın dıyor ama olmuyor denedim olmuyor
Sponsorlu Bağlantılar
buse41 - avatarı
buse41
Ziyaretçi
20 Haziran 2015       Mesaj #2
buse41 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar tabletimde dolaşırken sürekli google uygulaması diye silinmeyen bisey başlıyor ve dinleniyor diyor kapatıyorum ama yeniden açılıyor yardım eder misiniz anladiysaniz
Sponsorlu Bağlantılar
runeşya - avatarı
runeşya
Ziyaretçi
20 Haziran 2015       Mesaj #3
runeşya - avatarı
Ziyaretçi
Reklamları tümüyle kaldıramazsınız, ancak istemediğiniz reklamları kaldırabilirsiniz. Google Arama ve Gmail'de, belirli reklamverenlere ait reklamları engelleyebilirsiniz. Görüntülü Reklam Ağı'nın bir parçası olan sitelerde, size gösterilecek reklamlarda hangi ilgi alanlarının veya demografik bilgilerin kullanılacağını seçebilirsiniz ve bazı durumlarda, artık görmek istemediğiniz reklamlar için "bir daha gösterme" seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
Kaan254 - avatarı
Kaan254
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015       Mesaj #4
Kaan254 - avatarı
Kayıtlı Üye
Görmek istemediğiniz reklamları Görüntülü Reklam Ağı'nda "bir daha gösterme" seçeneğiyle engelleyebilirsiniz. Bir reklam için "bir daha gösterme" seçeneği, ilgili reklamın ve aynı reklamveren tarafından satın alınan ve de aynı web URL'sini (web sitesi alanı ya da belirli sayfalar) kullanan diğer reklamların size gösterilmesini engeller. Mümkün olduğu durumlarda, bir reklam engellendiği zaman gözden kaybolur, daha önce doldurduğu alan düzenli bir şekilde daralır ve reklamı çevreleyen içerik boşalan alanı doldurur.

Örnek
outdoormalzeme.com.tr'den bir yürüyüş botları reklamı için bir daha gösterme seçeneği işaretlediğinizde, outdoormalzeme.com.tr/botlar and outdoormalzeme.com.tr/tirmanma gibi belirli sayfalar da dahil olmak üzere web sitesinin outdoormalzeme.com.tr alanından reklamları engellemiş olursunuz.
Özgürsem sürekli koştuğumdandır
Avatarı yok
OneNight
Yasaklı
6 Aralık 2016       Mesaj #5
Avatarı yok
Yasaklı
Sadece Google da değil girdiğiniz her web sitede reklam görmekten sıkıldığınıza eminim .Kullandığınız tarayıcı eğer Chrome ise "Chrome Web Mağzası" da Adblock Plus uygulamasını indirin bu uygulama tüm reklamları ve zararlı içerikleri engeller.

Benzer Konular

14 Temmuz 2011 / Misafir Soru-Cevap
12 Nisan 2009 / KENCISii Soru-Cevap
7 Aralık 2016 / qubi63 Cevaplanmış