Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Türk Silahlı Kuvvetleri'ni tanıtan broşür çalışması nasıl yapılır?#1 (link) |
| Ziyaretçi | Türk Silahlı Kuvvetlerini tanıtacak bröşür. Ama içinde yazı resim yazı fotoğraf harita vb. şeyleri yarına ödevim yardım eder misiniz N'olur Please plsss
|
En İyi Cevap zekaküpü tarafından gönderildi
| 1.dünya savaşı'nda osmanlıı imporotorluğu 7 cepede savaşa 2.850.000 kişiyi silah altına alarak girdi.Bu ordu70 piyade,2 süvari tümeindeden oluşan24 kolordu 9 ordu birliğiydi. |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Türk Silahlı Kuvvetleri'ni tanıtan broşür çalışması nasıl yapılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| TSK - Türk Silahlı Kuvvetleri | virtuecat | Kurumlar ve Kuruluşlar | 8 | 16 Ekim 2012 12:24 |
| Meclis adına Türk Silahlı Kuvvetleri Başkomutanlığı'nı kim temsil eder? | Misafir | Soru-Cevap | 3 | 13 Nisan 2010 20:16 |
| Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim Sistemi ve Kurumları | KnocKout | Eğitim Bilimleri | 0 | 22 Ağustos 2009 13:09 |
| Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Yeteneği Yönetmeliği | Keten Prenses | Tıp Bilimleri | 10 | 20 Şubat 2009 09:03 |
| Türk Silahlı kuvvetleri neden sınıflandırılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 4 Aralık 2008 16:18 |