Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Cep telefonuna flash player yüklenir mi?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
telefondan internet kullanıyorun fakat videoları oynatmıyo pc nize flahs player yükleyin diyo bu mümkün mü eğer mümkünse yolu nedir şimdiden tesekkürler
|
| | Cep telefonuna flash player yüklenir mi?#2 (link) | |
| Yasaklı/Pasif | Alıntı:
Telefonunuzun modeli nedir keşke belirtseydiniz. Iphone'da flash player desteği olması lazım ancak Nokia 5800, Samsung Monte vb. modellerde ne yazık ki flash videoları izleyemiyoruz. | |
| | Cep telefonuna flash player yüklenir mi?#3 (link) |
| Ziyaretçi |
ben ıphone kullanıyorum ama flash player indirmeden önce video izleyemiyodum ona uygun sürümüde ancak ıphone üzerinden indirdigimde kullanabilmiştim senin telefondada aynısını yaparsan çalışması gerekir tabikide tel modelide önemli
|
| | Cep telefonuna flash player yüklenir mi?#8 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaşlar telefonum nokia 6500s telefonuma internetten oyun yükledim daha sonra telefoncuya sordum yüklenilen oyunlar flaşını değiştirmiş tekrar flaş yüklenmesi gerekiyormuş bu yüzden oyunlar ve koleksiyonlar açılmıyor nasıl flaş yükleyebilirm lütfen acil yardımm !!!
|
| | Cep telefonuna flash player yüklenir mi?#9 (link) | |
| Özel Üye-VIP | Alıntı:
| |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Cep telefonuna flash player yüklenir mi? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep telefonuna MSN nasıl yüklenir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 68 | 21 Temmuz 2012 11:48 |
| Windows Media Player nasıl yüklenir? | Coşkun11 | Soru-Cevap | 14 | 21 Temmuz 2012 02:40 |
| Sony mp4 player CD'siz geri nasıl yüklenir? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 9 Ağustos 2011 10:14 |
| Cep telefonuna video nasıl yüklenir? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 18 Mart 2010 13:54 |
| SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için | NeutralizeR | Flash/Video Dünyası | 8 | 8 Kasım 2008 15:09 |