Arama

Nasıl astrolog olunur?

Güncelleme: 30 Haziran 2011 Gösterim: 4.186 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Haziran 2011       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Astrolog olmak için neler yapılabilir?Bir astroloğun yaptığı faaliyetler nelerdir??
Sponsorlu Bağlantılar
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
30 Haziran 2011       Mesaj #2
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Astrolog olmak için neler yapılabilir?Bir astroloğun yaptığı faaliyetler nelerdir??

Astroloji Okulu'ndan eğitim almış kişilerin görüşleri için linke tıklayınız;

Sponsorlu Bağlantılar
http://www.astrolojiokulu.com/sss.asp


Astroloji Okulu hakkında Uzman TV'de yayınlanan röportaj için tıklayınız;


Astroloji Okulu - UZMANTV


Astroloji Eğitimi kategorileri


Eğitimimiz üç farklı kategoride yer almaktadır:

1- Temel Seviye (36 hafta)

2- İleri Seviye (36 hafta)

Bu iki kategori programı birbirine bağlıdır. Öncelikle Temel Seviye’den başlanılması gerekmektedir. Temel Seviye’yi tamamlayanlar, İleri Seviye derslerine devam etmeye hak kazanırlar.




3- Üst programlar a) Saatsel Astroloji
b) Seçimsel Astroloji
c) Dünya Astrolojisi
d) Sağlık Astrolojisi
e) Karmik Astroloji

Bu kategoride her bir program birbirinden bağımsızdır. Herhangi bir programla ilgili almış olduğunuz eğitimi tamamladığınızda, eğer isterseniz bir diğer programlardan birinin eğitimini alabilirsiniz. Ama tüm programları tamamlamak gibi bir zorunluluğunuz yoktur.

Kategoriler hakkında detaylı bilgi almak için ana sayfada "Eğitim Kategorileri" linkine tıklayınız.


Ders Materyalleri

Ders materyalleri oldukça ayrıntılı ve yeterlidir. Ama yine de bazı önemli kitap ve referans materyallerini almanız tavsiye edilmektedir. Tavsiye edilen bu kaynakları, Eğitim Kategorileri bölümümüzde, her kategori sayfasının alt kısmında bulabilirsiniz. Konu ile ilgili makaleler okumanız, forumda seviyenize ait bölümde sizinle aynı seviyedeki kişilerle karşılıklı bilgi paylaşımında bulunmanız çok fayda getirecektir.

Dersler


Dersler, özellikle bire bir eğitim yöntemi göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur. Belirli bir müfredat içinde esnek bir yaklaşıma olanak tanımaktadır. Böylece ezberci eğitim ve yüzeysel anekdotların yerini, kişisel tarz ve bilginin hünerli biçimde uygulamaya geçirilişini geliştirmenin teşvik edilmesi amaçlanır. Bu, aldığınız bilgilerin kalıcı olmasını, sizin kendi çalışma hızınıza, özellikle de kendi tarzınıza göre özenle yapılandırılmasını sağlar. Böylece öğrendiğiniz şeyleri sürekli ezbere tekrarlamaktan ziyade, başlangıçtan itibaren kendi düşünce ve fikirlerinizi ifade edebilirsiniz. Derslere kaydolarak, astroloji topluluğunda sağlam bir bilgi temeliyle ayakta kalabileceğiniz sistematik bir öğrenme sürecine başlayabilirsiniz.

Dersler, kolayca anlaşılmak üzere tasarlanmıştır. Ancak, öğrencilerin konulara iyi odaklanmaları gerekmektedir. Eğitim alırken, öğrenmekte ortaya çıkabilecek zorlukları anlıyoruz ve bizlerin de bir zamanlar aynı evrelerden geçmiş olduğumuzu asla unutmuyoruz. Bu yüzden sizlerden yoğun bir çaba beklemekle birlikte, ilke olarak esnekliğimizi koruyoruz ve sizlerden gelecek tüm mantıklı sorulara cevap vermeye çalışıyoruz.

Tamamlama ve belgeler


Yetenek ve ustalık bilgiden de çok deneyimle kazanılır. Herhangi bir meslekten deneyimli bir uygulayıcıyı bir acemiden ayıran, hatırlanan tüm geçmiş deneyimlere dayanarak yargıya varma kabiliyeti sağlayan deneyimleridir. Bu, Astroloji dahil her iş veya meslek için geçerlidir. İster astrolojiyi kendi gelişiminiz için öğreniyor olun, ister bir profesyonel olarak yetişmek isteyin, eğitmeniniz kaydolduğunuz ünite boyunca size yol gösterecek ve amaçlarınızı gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır.

İleri Seviye’yi tamamlamanızdan sonra, isteğe bağlı olarak “Ustalaşma Projesi” alabilirsiniz. Bu projedeki soruları en az %70 oranında doğrulukla tamamlarsanız, eğitimini almış olduğunuz kategoriyle ilgili USTALIK BELGESİ alma hakkını elde edersiniz.


Eğitmenler

Eğitim programı, ağırlıklı olarak Öner Döşer tarafından, temel seviyede bazı dersler Asude Argun tarafından uygulanacaktır. Diğer eğitmen arkadaşlarımız, uzmanlaştıkları alanlarla ilgili derslere gireceklerdir. Eğitmenler, kendilerini yüksek bir standartla astroloji öğretmeye adamış, kendi kategorilerinde eğitim tecrübesine sahip kişilerdir.


Daha fazla detay için linke tıklayınız; ASTROLOJİ OKULU


Sen sadece aynasin...

Benzer Konular

6 Nisan 2013 / güçlü Cevaplanmış
29 Eylül 2012 / Misafir Cevaplanmış
2 Nisan 2012 / Misafir Soru-Cevap