Arama

Facebook'ta kırmızı uyarı bildirimlerim nerededir?

Güncelleme: 18 Haziran 2013 Gösterim: 2.261 Cevap: 0
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
10 Haziran 2011       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Kırmızı uyarı bildirimlerim nerededir?
MsXLabs.org

Tüm bildirimler, arkadaşlık istekleri ve yeni mesajlar sitenin sol üst köşesinde belirecektir. Yeni bir bildiriminiz olduğunda, ilgili özelliğin üzerinde aldığınız yeni bildirim sayısını gösteren kırmızı bir baloncuk görüntülenecektir. Örneğin, bir kullanıcı size arkadaşlık isteği gönderdiyse, Arkadaşlık İsteği simgesinin üzerinde "1" rakamını görürsünüz. Yeni bildirimleri görmek veya işlem yapmak için simgeye tıklamanız yeterlidir.
Belli bir özellikle ilgili diğer işlemler için istediğiniz zaman bu simgelere tıklayabilirsiniz (Gelen Kutunuzu görmek veya yeni bir mesaj göndermek için Mesaj bildirim simgesine tıklamak veya sitede daha fazla arkadaş bulmak için Arkadaşlık İsteği simgesine tıklamak gibi).

Ek Bilgi;
Alıntı

Kırmızı uyarı bildirimlerim nerede?

Bildirimler sitenin sol üst köşesinde gözükür. Yeni bir bildiriminiz olduğunda, aldığınız yeni bildirimlerin sayısını içeren kırmızı bir baloncuk gözükür. Arkadaşlık istekleri ve mesajlar için ayrı bildirimler vardır ve bildirimlerinizin geri kalanı dünya simgesinin (Facebook'ta kırmızı uyarı bildirimlerim nerededir?) üzerinde görünür.


Facebook'ta kırmızı uyarı bildirimlerim nerededir?
Örneğin, birisi size bir arkadaşlık isteği gönderdiğinde, arkadaşlık isteği simgesinin (Facebook'ta kırmızı uyarı bildirimlerim nerededir?) üzerinde 1 sayısını görürsünüz. Yeni bildirimleri görmek veya işlem yapmak için simgeye tıklayın.
Başka işlemler için de bu simgelere istediğiniz zaman tıklayabilirsiniz. Örneğin, gelen kutunuzu görmek veya yeni bir mesaj göndermek için mesajlar simgesine (Facebook'ta kırmızı uyarı bildirimlerim nerededir?) tıklayın veya tanıyor olabileceğiniz kişileri bulmak için arkadaşlık isteği simgesine tıklayın.


Son düzenleyen _Yağmur_; 18 Haziran 2013 14:47 Sebep: Ek Bilgi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!

Benzer Konular

8 Ocak 2017 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
26 Mayıs 2011 / The Unique Sosyal Ağlar
29 Haziran 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
29 Haziran 2011 / ThinkerBeLL Taslak Konular