Arama

Twitter'a Nasıl Kaydolurum?

Güncelleme: 16 Haziran 2013 Gösterim: 3.856 Cevap: 0
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012       Mesaj #1
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Twitter hesabı nasıl oluşturulur?
Twitter'a nasil kaydolabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar
MsXLabs.org

3SOX6

Nasıl hesap oluşturulur:

  1. http://twitter.com adresine gidin, ad ve soyadınızı, e-posta adresinizi girin, bir şifre oluşturun ve sarı Twitter'a Kaydol butonuna tıklayın ya da https://twitter.com/signup adresine gidin.
  2. Sonraki sayfada size önerdiğimiz kullanıcı adlarından birini seçin veya yeni bir kullanıcı adı oluşturun. Girdiğiniz ad-soyadı ve e-posta adresine dayanarak size uygun bazı kullanıcı adları önereceğiz. Sizi tarif eden bir ad seçmeye çalışın. Bu bir takma ad veya ilgi alanlarınızla, hobilerinizle ilgili bir kullanıcı adı olabilir.
  3. Tüm alanları kontrol edin ve adınızı, e-posta adresinizi, şifrenizi ve kullanıcı adınızı doüru girdiğinizden emin olun.
  4. Bir Captcha doldurmanız istenebilir. Formun bir insan tarafından doldurulduğundan emin olmamız için gösterilen kelimeleri girin.
  5. İşte oldu! Artık bir Twitter hesabınız var. İlginizi çeken hesapları takip etmek ve tanıdığınız kişileri bulmak için "Twitter Öğretmeni" tarafından gösterilen adımları izleyin.
Kullanıcı adı seçmek: İpucu ve taktikler
  • Kullanıcı adınız, takipçilerinizin size @yanıt, sizden bahseden bir tweet veya direkt mesaj gönderirken kullandıkları Twitter isminizdir.
  • Aynı zamanda Twitter profil sayfanıza giden bir bağlantıdır. Kaydolduğunuzda size kullanıma hazır birkaç isim önerisinde bulunacağız ama kendinize en uygun kullanıcı adını seçmekte özgürsünüz.
  • Not: Dilediğiniz zaman hesap ayarlarınıza giderek kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. Bunun için kullanımda olmayan yeni bir kullanıcı adı seçmeniz yeterli.
  • Kullanıcı adları en fazla 15 karakter uzunluğunda olmalıdır ve marka ismi karışıklığı yaratmaması için "admin" ve "twitter" sözcüklerini içeremezler.
İpucu: E-posta adresinizi girerken

Bunu yeni Twitter hesabınızı doğrulamak için kullanırız. Bu nedenle aktif olarak kullandığınız bir e-posta adresi girmelisiniz.

Not: Bir e-posta adresi sistemimizde yer alan yalnızca bir Twitter hesabıyla ilişkilendirilebilir.


Twitter'a Nasıl Kaydolurum?

İlginizi çeken kaynaklar bulun ve onları takip edin
Düzenli olarak ilgi alanlarınızla uyumlu güncellemeler aldığınızda Twitter daha kullanışlı ve eğlenceli hale gelir. Kaydolduktan ve birkaç kişiyi takip ettikten sonra takip ettiğiniz hesaplara ve ilgi alanlarınıza dayanarak sizin için oluşturduğumuz önerilere göz atabilirsiniz:
  1. Keşfet'e tıklayın.
  2. Takip etmek isteyebileceğiniz hesapları görmek için Kimi takip etmeli sekmesine bakın.
  3. Bir kullanıcı adının yanında yer alan 'Takip et' butonuna tıklayın ve bu kişiyi takip ettiğiniz kullanıcılar listesine ekleyin.
  4. Önerileri inceledikten sonra, ilgi alanlarınıza dayanarak takip etmek isteyebileceğiniz hesapları görmek için Kategorilere göz at sekmesine gidin.
  5. Bir alandaki kullanıcılardan ilginizi çekenleri takip edin ve başka bir kategoriye geçerek takip edecek daha fazla kaynak bulun.
Twitter'a Nasıl Kaydolurum?

Kişiselleştirme: Kişi Aktarma


Dilerseniz, Twitter e-posta hesabınızın adres defterini tarayıp Twitter kullanan tanıdıklarınızı bulabilir. Bu arkadaşlarınızı bulmanın kolay ve hızlı bir yoludur.
  1. Keşfet sekmesine gidin ve Arkadaşlarını bul seçeneğine tıklayın. Listeden e-posta sağlayıcınızı bulun ve "Kişileri Ara" butonuna tıklayın. Adres defterinize giriş izni vermeniz gerekebilir. Twitter e-postanıza giriş bilgilerinizi saklamaz ve e-posta adresinizi izniniz olmadan kullanmaz.
  2. Adres defterinizde bulunan arkadas ve tanıdıklarınızın listesini gördüğünüzde fotoğraflarının altında yer alan Takip et butonuna tıklayarak onları takip edin.
  3. "Hepsini takip et"e tıklayarak tüm kişilerinizi takip edebiirsiniz.
  4. Ayrıca "xxxx adlı kişiyi Twitter'a davet et" bağlantısını da göreceksiniz. Adres defterinizde yer alan fakat henüz bir Twitter hesabı olmayan kişilerinizi de bu bağlantıya tıklayarak davet edebilirsiniz. Merak etmeyin, bu listedeki herkese anında bir e-posta göndermeyeceğiz. Davet etmek istediğiniz kişilerin adlarının yanında yer alan kutucukları işaretleyin veya isterseniz "Tümünü seç"e tıklayın.
    Not: Eğer "Tümünü seç"e tıklar ve devam ederseniz, adres defterinizde yer alan tüm kişiler davet edilir.
Twitter'a Nasıl Kaydolurum?

Twitter Arama ile Arkadaş Bulma


Twitter'da takip etmek istediğiniz herhangi birini bulmak için arama yapabilirsiniz. Örneğin, Biz Stone için arama yaptığınızda bunları göreceksiniz:
  1. Keşfet sayfasına gidin ve aramak istediğiniz kişi adını Kimi takip etmeli bölümünde yer alan arama kutusuna girin. (Arkadaşlarını bul veya Kategorilere göz at sekmelerinden de arama yapabilirsiniz.)
  2. Bulunan ilgili hesaplar sayfanın ortasında arama sonuçları olarak gösterilecek.
  3. Takip etmeye başlamak istediğiniz hesabın yanında yer alan Takip et butonuna tıklayın. İşte bu kadar!
Twitter'a Nasıl Kaydolurum?

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen _VICTORY_; 16 Haziran 2013 21:59

Benzer Konular

17 Temmuz 2014 / BrookLyn Sosyal Ağlar
1 Nisan 2012 / BrookLyn Sosyal Ağlar
1 Nisan 2012 / BrookLyn Sosyal Ağlar
14 Ağustos 2013 / Misafir Cevaplanmış
8 Kasım 2013 / Misafir Soru-Cevap