Arama

Twitter Onaylanmış Hesaplar Hakkında

Güncelleme: 19 Haziran 2013 Gösterim: 5.201 Cevap: 0
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012       Mesaj #1
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Twitter'da onaylanmış profil nasıl yapılır?
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

3SOX6

Onaylanmış Hesaplar Hakkında

Bazı Twitter hesaplarının kişisel bilgiler bölümünde mavi bir "Onay Rozeti" taşıdığını görmüş olabilirsiniz:

Twitter Onaylanmış Hesaplar Hakkında

Onaylama işlemi Twitter'da kimlik doğruluğunu ifade etmek için kullanılır. Bu programın amacı Twitter'daki orijinal hesapların belirlenmesini kolaylaştırarak kullanıcıların karşılaşabilecekleri karışıklıkları engellemektir.


Onaylanmış Hesap ne demektir? Twitter Onaylanmış Hesaplar Hakkında

Onay Rozeti taşıyan herhangi bir hesap Onaylanmış Hesap'tır. Twitter bu sistemi bazı tanınmış hesapların orijinalliğini ve bu hesaplara ait tweetlerin güvenilir kaynaklar tarafından yazıldığını kullanıcılara kanıtlamak amacıyla kullanır.

Ne tür hesaplar onaylanır?

Onaylama işlemi Twitter'da sık sık kimlikleriyle ilgili karışıklık yaşayan hesapların orijinalliğini kanıtlamak amacıyla kullanılır. Onaylanmış hesaplar herkese açık olmalı ve aktif olarak tweetlemelidir.

Hesabımı nasıl onaylatırım?

Bu program şu an için genel kullanıma kapalıdır. Bu, herkesin onaylama taleplerini kabul edemediğimiz anlamına gelir.

Beta onaylama programı şu anda neden kapalı?

Twitter'a ait herkese açık hesap onaylama beta versiyonu artık kullanımda değil. Uzun süren denemelerden sonra herkese açık başvuru imkanını kapattık. Herkes tarafından kullanılabilen onaylama başvurusu formunu kaldırdık. Reklam verenlerimiz ve ortaklarımız gibi güvenilir kaynaklara ait hesapları onaylamaya ise devam ediyoruz. Eğer ortaklarımız veya reklam verenlerimizden biriyseniz, detaylı bilgi için lütfen müşteri temsilcinize başvurun.

Twitter kullanıcılarına hesabımın orijinalliğini kanıtlamanın diğer yolları nelerdir?

Twitter profilinizden resmi internet sitenize bağlantı vermek takipçilerinize kimliğinizi kanıtlamanın en kolay yoludur. (Örneğin, The New York Times resmi internet sitesinde muhabirlerinin Twitter profillerine giden bağlantılar yayınlıyor.) Eklentiler bölümünde Twitter hesabınızı sahip olduğunuz resmi internet sitelerinden tanıtabileceğiniz ücretsiz widget ve butonlar bulabilirsiniz. Ziyaretçilerinizi sitenizin içeriğiyle ilgili Tweetler göndermeye yönelten Tweet Butonu da ilginizi çekebilir.

Eğer Twitter'da kimliğinizin taklit edildiğinden şikayetçiyseniz, lütfen buradan bir rapor gönderin. (Bu işlem hesabınızın onaylanmasıyla sonuçlanmayacaktır.)

Bir Onay Rozeti'ne sahiptim fakat şimdi yok oldu! Ne yapmalıyım?
Güvenlik önlemleri nedeniyle, profilinizde yaptığınız değişiklikler (özellikle kulanıcı adınız, e-posta adresiniz veya internet siteniz) rozetinizi kaybetmenize neden olabilir. Kaybolan rozetler hakkında düzenli kontroller yapıyor ve mutlaka iade ediyoruz. Bu konuda bize yazmanıza gerek yok, böyle bir durumda otomatik olarak görebiliriz!

Onaylanmış Hesaplar'ı ayırt etmenin yolları:

  • Onay Rozeti bir kullanıcının profil sayfasının sağ üst kısmında, isim, konum ve kişisel bilgilerin hemen üzerinde yer alır. (yukarıdaki resimde gösteriliyor)
  • Eğer Onay Rozeti bir kullanıcının profil sayfasının başka herhangi bir yerinde görülüyorsa (profil resmi veya arka plan gibi), bu bir Onaylanmış Hesap değildir.
  • Onay Rozeti, Twitter tarafından sağlanmadığı sürece kullanılamaz. Profil resimlerinin veya arka plan görsellerinin bir parçası olarak veya başka herhangi bir şekilde onaylanmış olduğunu sahte yollardan ima edecek şekilde bir rozet kullanan hesaplar kalıcı olarak dondurulacaktır.
  • Onay Rozeti, aşağıda gösterildiği gibi, Twitter'da kişi arama sonuçlarında yer alan kullanıcı adlarının yanında da görülebilir.
  • Kullanıcılar profil sayfalarının arka plan görselini kişiselleştirseler veya kenar çubuğunun rengini değiştirseler bile Onay Rozeti'nin rengi aynı kalır.
Twitter Onaylanmış Hesaplar Hakkında

Son düzenleyen _VICTORY_; 19 Haziran 2013 13:54 Sebep: Düzenlendi.

Benzer Konular

22 Kasım 2018 / BrookLyn Sosyal Ağlar
1 Nisan 2012 / BrookLyn Sosyal Ağlar
26 Kasım 2016 / Misafir Soru-Cevap