Arama

Aziz Yıldırım

Güncelleme: 31 Mayıs 2015 Gösterim: 64.247 Cevap: 2
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
2 Ekim 2006       Mesaj #1
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Aziz Yıldırım

Sponsorlu Bağlantılar

1952 yılında Diyarbakır Ergani'de doğdu.Babası ilkokul öğretmeni.Orta öğrenimini Düzce'de tamamladı.Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi mezunu.İnşaat mühendisi.Nato mühendisliği yaptı.Maktaş mühendislik firmasının sahibi.1990-1992 yıllarında Metin Aşık başkanlığındaki yönetimde görev aldı.1991-1992 sezonunda Futbol Şubesi sorumluluğunu üstlendi.O dönemde Tanju'nun Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transferini gerçekleştirdi.Evli ve iki çocuk babası.



Gitme Kal Baskısı

Hürriyet 1 Haziran 2001
Sadi Kemal Yaşar


Ali Şen: Gerekirse evine, işine, kulübe gider, göreve devamını rica ederiz...

Vefa Küçük: Artık kendimi emekli yaptım. Fenerbahçe'nin F'sinde bile yokum.

Şadan Kalkavan: Kararını tekrar gözden geçirmesinin doğru olacağına inanıyorum.

Sağlığına ve ailesine yeterli zaman ayıramadığını ileri sürerek başkanlığı bırakacağını açıklayan Aziz Yıldırım'ın kararından dönmesi için sarı lacivertli camia ayaklandı. Eski yöneticiler, futbolcular ve dernekler Yıldırım'ın kararını bir kez daha gözden geçirmesini istedi.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Görevi bırakıyorum açıklaması camiayı ayağa kaldırdı. Sarı lacivertli kulübün önde gelen isimleri, şampiyonluk kutlamaları devam ederken şok kararını veren Yıldırım'ın devam etmesi gerektiğini savundu. Gündeme bomba gibi düşen bu karar üzerine çeşitli görüşler ortaya çıktı.


ALİ ŞEN: OLMADI BAŞKAN


Olmadı başkan. Camiamız, Yıldırım'a her zaman büyük destek vermiştir. Ben ve bütün taraftarlar, gerekirse evine, kulübe veya işine gidip, göreve devam etmesini rica ederiz. Kimse yeni başkan aramasın. Görevine devam etmelidir. Ancak F.Bahçe Kulübü Başkanı televizyonlarda asla ağlamamalıdır. Olağanüstü kongre kararı alınırsa 1 Temmuz'da yeni başkan seçilecek. Yeni yönetim iç transferin şeklini beğenmeyebilir.


ŞADAN KALKAVAN: İYİ DÜŞÜNSÜN


İstifasını üzüntüyle izledim. 3.5 yıllık hizmetinde ve son yılında şampiyonluğa giden yolda büyük başarı kazandırmıştır. Bundan sonraki hedef Şampiyonlar Ligi şampiyonluğdur. Bu ilk senede illaki olacak diye düşünmüyoruz. Kendisinin başkanlığında daha ileri gideceğiz. Zaman zaman fikir ayrılığımız olmuştur. Amaç hep F.Bahçe'nin başarısıydı. Kararını tekrar gözden geçirmesinin doğru olacağına inanıyorum. Gitmesi camiaya zarar verecektir.


VEFA KÜÇÜK: BEN YOKUM


F.Bahçe için hayırlı uğurlu olsun. Şu an seyahatteyim. Ben tarihi görevimi kongrede yaptım. Üyelere ve F.Bahçe'ye sahip çıktım. Karşılığını göremedim ve kendimi emekli ettim. Artık F.Bahçe'nin F'sinde bile yokum. Kulüp sahipsizdi, çıktım ortaya, ama kongre üyeleri bana sahip çıkmadı. Üyeler yine en doğrusunu yapar en doğru kişiyi seçerler.


MURAT ÖZAYDINLI: ZOR BULUNUR


F.Bahçe taraftarı olarak kalmasını istiyorum. Yakın dostu olarak, bırakması gerekir. Yaşadıkları ve çektiği sağlık sorunlarıyla stresini yakından gördüm. F.Bahçe, bir Aziz Yıldırım bence bulamaz. Uzun bir süre de bulamayacak. 3.5 yıldır hep yanında oldum.


MAHMUT USLU: BIRAKTIRMAZLAR

Onunla başladım, onunla bitireceğim. Büyük fedakarlıklar yaptı. Sağlığına, ailesine yeterli zamanı ayıramadı. Bundan böyle onun yükünü hafifletebiliriz. Camianın onu bırakacağını sanmıyorum. Bıraktırmazlar. Onun gibi başkan zor çıkar. Kişisel tercihim, o giderse ben de yokum.

Son düzenleyen asla_asla_deme; 15 Eylül 2011 12:44
Biyografi Konusu: Aziz Yıldırım nereli hayatı kimdir.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
TiglonBoYs - avatarı
TiglonBoYs
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #2
TiglonBoYs - avatarı
Ziyaretçi
aziz yildirim

Sponsorlu Bağlantılar
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
31 Mayıs 2015       Mesaj #3
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Aziz Yıldırım yeniden Başkan
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi! Yıldırım, Hulusi Belgü ile girdiği yarışta 5504 oy alarak koltuğunu korudu. Belgü ise 1144 oyda kaldı.
Fenerbahçe'de 1998'den beri başkanlık yapan Aziz Yıldırım, bir kez daha başkanlığa seçildi. Yıldırım, Hulusi Belgü ile girdiği yarışı 1144'e karşı 5504 oyla kazandı.

AZİZ YILDIRIM'IN YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER: Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Ender Alkaya, Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Önder Fırat, Erhan Türkoğlu, Tahir Sarıoğlu, Ozan Balaban

YEDEK ÜYELER: Hakan Dinçay, Selim Kosif, Metin Doğan, Mustafa Serdar Erkan, Selim Sapan, Cenk Başak, Barış Altuğ Aydil

Kaynak: Cumhuriyet Gazetesi
🌘 🚀

Benzer Konular

13 Şubat 2014 / duman :D Cevaplanmış
30 Mart 2014 / TiglonBoYs Siyaset tr
2 Eylül 2008 / Misafir Spor ww
11 Şubat 2008 / KisukE UraharA Sinema tr