Arama

Kevin Owens

Güncelleme: 1 Ocak 2016 Gösterim: 2.790 Cevap: 0
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
1 Ocak 2016       Mesaj #1
iceslush - avatarı
VIP ETC
Kevin Owens
Vikipedi,Özgür Ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

kevin owens render 4 by dfreedom30 d8v5k19

Kevin Steen (d. 07 Mayıs 1984, Marieville, Québec, Kanada), Kanadalı profesyonel güreşçi. Şu an World Wrestling Entertainment 'de Kevin Owens olarak güreşmektedir ve bir önceki NXT Champion ünvanının sahibidir.Kemeri Finn Balor'a kaptırmıştır. Ayrıca, önceki ring adı olan Kevin Steen olarak da bilinir. 20 Eylül 2015 tarihli Night Of Champions şovunda Ryback'ı yenerek WWE İntercontinental Champion olmuştur.(WWE Kıtalararası şampiyinluğu)

NXT

Mayıs başlarında WWE’nin 6 haftalık Performance Center kampına katılan Steen burada başarıya imza attı ve WWE’nin ona sunduğu kontrata evet dedi. 12 Ağustos 2014'te de WWE, Steen ile resmen anlaştığını duyurdu. Daha sonra kendisine Kevin Owens ismi verildi WWE tarafından ve WWE kendisine dair 20 Kasım'da promolar yayınlamaya başladı. Promolarda Kevin Steen, yeni adıyla Kevin Owens geçmişte karşılaştığı arkadaşlarının buraya geldiğinden, bu işi 14 yıldır yaptığından ama WWE'nin önce onları seçtiğinden bahsediyordu. Şimdiyse sıra ona gelmiş ve Owens, bu iş için herkesle kavga edebilirmiş.

NXT Takeover: R Evolution etkinliğinde Kevin Owens debutunu gerçekleştirdi ve CJ Parker'ı yendi. Gecenin ilerleyen dakikalarında Owens ve Zayn zaman zaman aynı karede görüldüler. Gecenin sonunda Sami Zayn, eski adıyla El Generico, Neville'i mağlup ederek NXT Championship kemerini kazandı. Maçtan sonra onu tebrik etmeye geldiği düşünülen Owens bir anda Zayn'ı yere yıktı. Daha sonra Apron Powerbomb vurarak ilk gecesinde heel turn gerçekleştirmiş oldu. 18 Aralık tarihinde Owens bir önceki NXT şampiyonu Adrian Neville ile karşılaştı ve maç double count out ile bitti. Maçtan sonra Neville de Apron Powerbomb'dan nasibini aldı. Owens dayağa devam edecekken Sami Zayn müdahale etti. Zayn daha sonra Owens ile karşılaşmak istedi şampiyon kendisi olmasına rağmen. Owens ise bunu reddetti çünkü kemerin ortada olmadığı takdirde onunla güreşmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Zayn şartı kabul etti ve ikili soluğu NXT Takeover: Rival şovunda aldı. 11 Şubat'taki şovda Owens debutundan yaklaşık 2 ay sonra kemeri kazanmayı başardı. Maç içinde Zayn'e 5 defa Powerbomb yaptı Owens. Bunun üzerine de hakemlere başka seçenek kalmadı ve maç durduruldu Owens hem kazanan hem kemerin yeni sahibi ilan edildi. Owens'ın yeni şampiyonluğundan sonra ilk rakibi Finn Balor oldu. Owens, Balor'ı 25 Mart şovunda mağlup etmeyi başardı ve ilk kemer savunmasını yaptı. Owens bu süreç içerisinde bir dönem de NXT spikerlerinden Alex Riley ile çekişme yaşadı ve o çekişmeden de üstün ayrılmayı başardı. Sami Zayn daha sonra NXT Takeover: Unstoppable'da rövanş hakkını kullanmak istedi. Maç sırasında Owens yine sakat durumdaki Zayn'i çok feci biçimde dövünce hakemler maçı durdurmak zorunda kaldı. Owens dayağı sürdürecekken onu çok sürpriz bir isim; birkaç ay önce TNA'den ayrılan eski dünya şampiyonu Samoa Joe böldü. Owens Japonya'da gerçekleşen The Beast in the East şovunda kemerini Finn Balor'a kaybetti. Kendisi ana rostera çıksada NXT ile de halen bağlantıları var kendisi NXT Takeover: Brooklyn şovunda Finn Balor ile NXT kemeri için maça çıkacak.

Ana Kadro

18 Mayıs'taki RAW şovunda John Cena her zamanki US Championship Open Challenge'larından birini yapmak için ringdeydi. Ona cevaben ringe çıkan isim sürpriz bir şekilde Kevin Owens oldu. Owens buraya kemer için gelmediğini çünkü kendisinin zaten bir şampiyon olduğunu söyledi uzun bir konuşma içerisinde. Owens daha sonra Cena'ya ani bir tekme atıp Pop Up Powerbomb yaptı ve daha sonra Cena'nın USC kemerine basıp kendi kemerini havaya kaldırdı. Ertesi hafta Cena, Open Challenge'da Zack Ryder'ı mağlup etti ve maç sonrası beklemediği bir şekilde çıkan Owens yine Cena'yı patates etti. İkili arasında Elimination Chamber'da gerçekleşecek maç duyrulmuştu bile. Owens daha sonra EC öncesi son Smackdown şovunda bulundu ve Michael Cole aracılığıyla Cena ve Zayn'e mesajlarını iletmekten geri kalmadı. Elimination Chamber gecesi geldiğinde de gayet kaliteli bir maçın sonunda Owens, Cena'yı Pop up Powerbomb sonrası temiz bir şekilde tuş ederek geceyi galip tamamlamayı başardı. Bu Owens'ın ana kadrodaki ilk maçıydı. İkili arasında şovdan hemen sonra MITB PPV'u için rövanş duyruldu. Owens şovlarda yine Cena ile uğraşmaya devam etti Money in the Bank şovunda John Cena , Kevin Owens'ı yenmeyi başardı maçtan sonra onun elini sıktı fakat Owens ona saldırdı ve feud devam etti. Battleground şovunda yine ikili maça çıktılar ve Cena yine kazandı
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Kevin Owens nereli hayatı kimdir.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

28 Kasım 2015 / PiSiK0PATR Spor ww
8 Temmuz 2013 / The Unique Sinema ww
12 Mart 2010 / ThinkerBeLL Sanat ww
17 Kasım 2015 / careless_WhispeR Sinema ww