Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > StuffPlug-NG
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 17-04-2006   #6 (mesaj-linki)
StuffPlug, Stuff Plug, StuffPlug-NG StuffPlug, Stuff Plug, StuffPlug-NG

Alıntı:
ayttek adlı kullanıcıdan alıntı
MESAJLARIMDA TÜRKÇE KARAKTERLER KALKTIII YADIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Başlat / Ayarlar / Denetim Masası / Bölge ve Dil Seçenekleri / Diller / Ayrıntılar

Açılan Pencerede Ekle Türkçe / Türkçe Q

Bunları Yaparsanız Sanırım Sorununuz Düzelir...

Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 18:05.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 21-04-2006   #7 (mesaj-linki)
Cvp: StuffPlug-NG Teknik Destek Cvp: StuffPlug-NG Teknik Destek

http://www.msxlabs.org/html/stuffplu...stuff-plug.php

Yukarıdaki Sayfada İndirme ve Kurulum Anlatılmaktadır Lütfen Sayfayı İnceleyiniz.
Eski 23-04-2006   #8 (mesaj-linki)

Alıntı:
hanife_72 adlı kullanıcıdan alıntı
yaa arkadaşlar bende stuff yüklü fakat çalınan resimleri silemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. bu arada msn ile ilgili tüm programları kaldırıp tekrar yükledim olmadı. sevgiler şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Çalınan Resimleri, Nerden ve Nasıl Silmeye Çalışıyorsunuz?
Eski 24-04-2006   #9 (mesaj-linki)

Alıntı:
hanife_72 adlı kullanıcıdan alıntı
yaa komple msn'yi plus'ı stuff'u kaldırdım ve tekrar yükledim fakat stufftaki resimler halen duruyor zaten silmeye çalışacağım bir bölümde bulamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Geçici Internet Dosyaları'nı silmeniz gerekiyor.

Internet Explorer > Araçlar > Internet Seçenekleri > Temprorary Internet Files > Dosya Sil...
Eski 25-04-2006   #10 (mesaj-linki)

Alıntı:
ER[C]AN adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar ben StuffPlug-NG yi yükledim üstüne colornick i yüklemeden önce bana konuşma sayfası açanı söylüyodu. Fakat colornick i yükledikden sonra artık söylemiyor.Sildim bidaha yükledim gene olmadı Colornicki de sildim olmadı nasıl tekrar bana konuşma penceresi açanların gösterilmesini sağlarım HELP!!!
StuffPlug deaktif olmuş olabilir..Plus'ın eklentiler kısmından aktif olup olmadıgına bakınız...

Alıntı:
efsane_timil adlı kullanıcıdan alıntı
ben stuff ı yukledım ama plus ın eklentıler bolumunde cıkmıyor neden olabilir??
Önce Plus daha sonra StuffPlug kuracaksınız..Sırasını farklı yapmışsanız görünmez
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
internetten resim nasıl çalınır, internetten çalınan resimler, stuff plug 2 ayarları, stuff plug ayarlar, stuff plug ayarları, stuffplug 2, stuffplug ayarları, stuffplug resim silme, stuffplug resimleri silme,
Konu Araçları

StuffPlug Teknik Destek-Yardım Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3829 4 Saat Önce 19:50
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 7 Saat Önce 17:13
MessengerDiscovery - Teknik Destek Blue Blood MessengerDiscovery 2032 12 Saat Önce 12:26
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tiglon Üniversitelerimiz 7 11-06-2008 12:02
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:30Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.04662490 saniyede (96.45% PHP - 3.55% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR