Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 26-04-2006   #11 (mesaj-linki)
blue_day
Cvp: StuffPlug-NG Teknik Destek

messengerıda plusıda denetim masasından hatta proğram filesın içinden de sildim ama bu stuf silinmedi.çözümü bilen warmı
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 27-04-2006   #12 (mesaj-linki)

Alıntı:
ER[C]AN adlı kullanıcıdan alıntı
deaktif değil colornick yüklemeden önce çalışıyodu kontrol ettim hala aktif stafplug da hala çalışıyor sadece bana kimin konuşma penceresi açtığını söylemiyor...
http://www.msxlabs.org/html/stuffplu...stuff-plug.php

^ Yukardaki sayfada bulunan resimli anlatımlar bakıp ayarlarınızı yapın..
Eski 29-04-2006   #13 (mesaj-linki)

Alıntı:
matica adlı kullanıcıdan alıntı
Eklentilerdeki StuffPlug-NG nin yanındaki kutucuğu işaretlesemde işaretlemesemde Yapılandır aktif olmuyor. yanında yüklenmeyen:stuffplug-ng yazıyor. bunu nasıl aktif yapıcam. tek istediğim konuşma penceresi açanları görebilmek. ama olmuyor.

Yukarıdaki Sayfada Ayarlar, Seçenekler & Yardım Bulunmaktadır... O Kısmı İnceleyiniz Lütfen.!

Alıntı:
designerboy_1990 adlı kullanıcıdan alıntı
ya resim bende orjinal boyutta gözüküyor fakat.Karşı tarafta küçük gözüküyor.Yani messenger standartlarında.Karşı taraftada bu program yüklü olması gerekir mi?
Bu Program Karşı Tarafta Yüklü İse, Siz Bu Programı Kullanarak İstediğiniz Boyutta Resminizi Gösterebiliriz.! Sizde Normal Görünüyorsa Karşı Tarafta Bir Sorun Olabilir Bir Program Kurmuş Olabilir, Programın Ne İşe Yaradığını Öğrenmek İçin Aşağıdaki Linki İnceleyiniz;

Son Düzenleyen Misafir; 29-04-2006 @ 21:45. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 03-05-2006   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
brownsugar adlı kullanıcıdan alıntı
slm stuff plug ı yükledim sayfa açanları görmek için fakat en başta gösteriodu birden göstermemeye başladı ayarlarına da baktım aktif gözüküo ne yapmam lazım?bi de kapatılınca gösterio sadece açanları göstermioo ilginçççç
resim çalmayı da açıklarsanız sevinirim çok mu şey istedimmm

Yukarıdaki Sayfada Ayarlar Seçenekler ve Yardım Kısmını İnceleyiniz.!
Eski 05-05-2006   #15 (mesaj-linki)

Alıntı:
brownsugar adlı kullanıcıdan alıntı
yapılandır a girdiimi ve kişi konuşma sayfası açtı veya kapadı butonun aktif olduunu sölemiştim sorun başka bi yerden mi acaba die sormuştum foto çalmayı da göremedim maalesef yapılandırda neyse tşk ederim yine de
Size konuşma penceresi açanlar hakkında uyarı almak istiyorsanız, durumunuz Çevrimiçi ayarlı olmalıdır. StuffPlug-NG sürümü uzun zamandan beri güncellenmiyor ve Messenger'ın yeni sürümlerinde sorunlu çalıştığı zamanlar olabilir. Oturum açtıktan sonra Plus! > Eklentiler bölümünden StuffPlug-NG'nin aktif olduğundan emin olun. Görüntü Resmi Çalma hırsızını nasıl aktif edeceğinizi önceki sayfalarda komut olarak verdik, kontrol ediniz...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn de konuşma pencereni açanı görme, msn de konuşma penceresi açanları görmek, msn konuşma penceresi açanı görme, msn konuşma sayfası programları, msn pencere açanları görme, msnde konuşma penceremi açanı gör, msnde pencere açanı görmek, pencere acanları gorebılmek yukle, stuf plug, stuff plug pencere,
StuffPlug Teknik Destek-Yardım Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2075 4 Hafta Önce 20:45
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 4 Hafta Önce 20:13
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 17:13
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tiglon Üniversitelerimiz 7 11-06-2008 12:02
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:24Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12087297 saniyede (63.17% PHP - 36.83% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR