| | #151 (mesaj-linki) |
Cvp: StuffPlug Teknik Destek-Yardım stuff plugtan ayarlara gireceksin konusma penceresinde adini kullani isaretle orda nick yazma yeri acilacaktir oraya yazarak uzatabilirsin ancak boylr olur
| |
|
| | #152 (mesaj-linki) |
Cvp: StuffPlug Teknik Destek-Yardım
ilgilendigin için tessekkürler peki bu uzun nick yazmak için ne yapmam gerek warmı öyle bişey piyasada ben baya arastırdımda bişey bulamadım ama ark kullandıgını görmüsdüm bi ara cook uzun nick yazmıstı bende heveslendım ama nasıl olcak şimdiden yardımların için tesekkürler ![]() | |
|
| | #153 (mesaj-linki) |
he bişey daha soriyim msn 8.5 için uygun versiyonu warmı bu StuffPlug | |
|
| | #154 (mesaj-linki) | ||
Cvp: StuffPlug Teknik Destek-Yardım Alıntı:
Alıntı:
StuffPlug - Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - MsXLabs | |||
|
| | #155 (mesaj-linki) |
malesef türkce dil destegi yok okadar aradim.anlatimdaki bütün kurallari sıra ile yaptım ama languageye tikladigimda türekce yok kalan bütün diller mevcut.lütfen yardim
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
StuffPlug Teknik Destek-Yardım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3846 | 8 Saat Önce 21:35 |
| MessengerDiscovery - Teknik Destek | Blue Blood | MessengerDiscovery | 2043 | 10 Saat Önce 20:15 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 1 Hafta Önce 17:13 |
| Karadeniz Teknik Üniversitesi | Tiglon | Üniversitelerimiz | 7 | 11-06-2008 12:02 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||