Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > StuffPlug-NG
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 22-06-2006   #16 (mesaj-linki)
L.J.Harvis__
Cvp: StuffPlug-NG Teknik Destek Cvp: StuffPlug-NG Teknik Destek

stuff plug yüklü,büyük görüntü resmi özelliği açık olmasına rağmen hiç bir görüntü resmini kabul etmiyor geçerli resim dosyası değil diyor.uzun zamandır sp kullanıyorum(yine buradan yüklemiştim.ayrıca son sürüm az önce yeniden silip yükledim).format falan da attım ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-06-2006   #17 (mesaj-linki)

mrblar ben bi soru soracam stuffplug yukledim çevrimdışıyken konuşmak istiyorum ama konusamıyorum bi yardım etseniz ?
Eski 29-06-2006   #18 (mesaj-linki)

Alıntı:
123MaVi adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba..

bir sorum var ve cevaplarsanız çok sevinirim..

messenger live ve messenger plus live yükledim.. daha sonrada stuffplug'u yükledim.. fakat eklentilerde çıkmıyor.. belki 50 defa denedim sildim tekrar yükledim.. neden çıkmıyor..
yüklerken msn nen kapalı olması gerekioo ona dikkaet et
Eski 29-06-2006   #19 (mesaj-linki)
123MaVi

öylede denedim..olmuyo yine.. başka ne yapabilirim ki..
Eski 29-06-2006   #20 (mesaj-linki)

Alıntı:
123MaVi adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba..

bir sorum var ve cevaplarsanız çok sevinirim..

messenger live ve messenger plus live yükledim.. daha sonrada stuffplug'u yükledim.. fakat eklentilerde çıkmıyor.. belki 50 defa denedim sildim tekrar yükledim.. neden çıkmıyor..
Live uyumlu StufPlug henüz cıkmadı, ayrıca yeni cıkacak Stuf Plug, Plus!'tan bagımsız olarak tek basına kullanılacak.
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

StuffPlug Teknik Destek-Yardım Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3853 4 Dakika Önce 11:19
MessengerDiscovery - Teknik Destek Blue Blood MessengerDiscovery 2066 11 Saat Önce 23:58
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 2 Hafta Önce 17:13
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tiglon Üniversitelerimiz 7 11-06-2008 12:02
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:23Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13014507 saniyede (55.70% PHP - 44.30% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR