Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > StuffPlug-NG
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 26-08-2005   #1 (mesaj-linki)
StuffPlug Teknik Destek-Yardım StuffPlug Teknik Destek-Yardım
StuffPlug eklentisiyle ilgili tüm soru ve problemlerinizi bu konu altına yazabilirsiniz

Teknik destek talebinde bulunmadan önce kullandığınız messenger sürümü, işletim sisteminiz ve yüklü olan güvenlik yazılımları gibi teknik bilgileri de not düşünüz.

Windows Live Messenger için StuffPlug 3

MSN Messenger için StuffPlug-NG

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-04-2006   #2 (mesaj-linki)
StuffPlug, Stuff Plug, StuffPlug-NG StuffPlug, Stuff Plug, StuffPlug-NG
Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır...

Eklentiyi orada bulup kaldırabilirsiniz.
Eski 11-04-2006   #3 (mesaj-linki)
Alıntı:
rahimedoganoz adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaslar bu stuffplugun türkçe olanı yok mu
Windows Live Messenger uyumlu sürümü için:
StuffPlug - Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - MsXLabs

StuffPlug-NG - MSN Messenger
bu sayfada download bağlantısının sağ tarafında nasıl Türkçe dil desteğini aktif kılacağınız anlatılmış.
Eski 13-04-2006   #4 (mesaj-linki)
Alıntı:
msa21us adlı kullanıcıdan alıntı
hem plusu hemde stuff-blug ng yüklediğim halde iki msn açmayı beceremedim.yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla...
MSN Messenger > Plus! > Tercihler > Eklentiler > StuffPlug-NG > Yapılandır > Polygamy... bu özelliği menüden bulun ve aktif edin. MSN Messenger kısayoluna kaç kez tıklarsanız o kadar yeni MSN Messenger işlemi başlatabilirsiniz.
Eski 16-04-2006   #5 (mesaj-linki)
Alıntı:
Fatal Assassin adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşım bu vermiş olduğun linkten indirdim stuff plug 'ı fakat bir yanlışlık var büyük avatar yapamıyoruz çünkü bu özellik bu sürüm de yok 3.62.146 sürümünde varmış tüm netten baktım ama dowloadını bulamadım bulan bir arakdaşım yayımlarsa çok iyi olur teşşekürler
StuffPlug-NG'nin En Son Sürümünü Download Edin...

http://www.msxlabs.org/html/stuffplu...stuff-plug.php

Yukarıdaki Linki Kullanarak... Download Ettiğin Sayfayı İncele Ayarları ve Resimli Anlatımı Bulursun...
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
creative destek yardım denetim masası tr ng stuff plug 1 download stuffplug 1 stuffplug ı kaldırmak
Konu Araçları

StuffPlug Teknik Destek-Yardım Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery - Teknik Destek Blue Blood MessengerDiscovery 1900 4 Saat Önce 01:45
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3628 13 Saat Önce 17:17
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tiglon Üniversitelerimiz 7 3 Hafta Önce 12:02
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Diğer MSN Messenger Programları 41 18-03-2008 10:31
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:31
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14997697 saniyede (75.56% PHP - 24.44% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR