| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Kusura Bakmayın Sizide Meşkul Ediyorum Fakat Denedim 80072ee7 Hatası Yerine 80072efd Hatası Verdi. Çözüm yollarını Denedim Tekrar Eski Hatay döndü Garip bişey ![]() Kaspersky İnternet Security | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5Denedim.KIS Kapalıyken hiç sorun yok açılıyor Ama aktifken Msn Çalışmıyor. Güvenli Bölgeye aldım Messeger'ı Ama Yine O Hatayı Veriyor. | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5
Güncelleme: Varsayılan KIS ayarlarında bahsettiğiniz hata mesajlarıyla karşılaşmadım. Belki güvenlik ayarlarını değiştirdiğiniz için bu sorunu yaşıyorsunuzdur? KIS > Settings > Protection > Firewall > Enable Filtration System > Low Security yapıp tekrar deneyin. Sonuç vermezse bu ekrandaki bazı ayarları kapatıp sırasıyla deneyin. | |||||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 NeutralizeR; İlgine Ve alakana Teşekkür Ediyorum.Anti-hacker Korumasını Yüksek Seviyede Tutuyordum.Dediğin Gibi Seviyeyi biraz Daha düşürdüm Ve Şuan sorunsuz Bağlanıyorum KIS aktifken. Saygılar.. ![]() | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
ben de 9.0 beta yüklü yükledikde sonra failed hatası veriyo ayrıca apple skin ve msn plus var yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |||||||||
İleri bir tarihte WLM 9 ile uyumlu StuffPlug 4 sürümü yayımlanacaktır.
WLM 8.1'de sorunlar yaşayabilirsiniz, bu nedenle bir önceki StuffPlug sürümüne dönmeniz gerekebilir. http://www.msxlabs.org/forum/stuffpl...er-uyumlu.html | |||||||||
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
öncelikle msxlabsa tesekur edıyorum.sureklı takip etmıyorum acıkcası ;sadece msn ile ilgili yeni bişe varmı yokmu bı kontrol edıyım dedigim zamanlarda.problem su,stuffplug ı ılk defa denıyorum daha önceki sürümleri pek bilmiyorum ama buyuk emotion gonderme gibi bi özellıkleri vardı sanırım.bu mumkun deil şu an gordugum kadarıyla öyle bi ayarlama yok .ileride buna yönelik bir çalısma olurmu olmazmı onu sorucam ben?eger olmuycaksa bu eklentiyi kullanmanın pek de bi farkı yok gıbı bence,photoshopdan kendı ifade mi yapıp kullanıyorum,dev gibi ifadeler yapmak guzel olurdu benım için .Bitti...
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5Ayrıca bu özelliklerin eklentiden çıkarılmış olmalarının sebebi de WLM'da yapılan değişiklikler/geliştirmeler. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, stuffplug, windows |
Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger için StuffPlug-NG | NeutralizeR | StuffPlug-NG | 2 | 28-09-2009 15:53 |
| Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 175 | 27-09-2009 13:32 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 202 | 10-01-2008 05:39 |