Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > StuffPlug-NG
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-01-2008   #21 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger 8.x sürümlerinin tümüyle uyumlu StuffPlug 3.5 sürümü yayımlanmıştır.
Blasphemer adlı kullanıcıdan alıntı
...that it's completely useless and definitely not worth the effort to keep supporting old versions.
I myself use WLM8.5, and that's what I write SP for. If there are people out there that are using different versions that require minor adjustments, I'm fine with doing them. But I ** definitely not going to waste my time to adjust the complete architecture of StuffPlug just because you and possibly 5% of messenger users out there are still using MSN7.
Yani
Alıntı:
... eski sürümleri desteklemek tamamen gereksiz ve bunun için çaba harcamaya değmez.
Ben şahsen WLM8.5 kullanıyorum ve StuffPlug'ı da onun için yazıyorum. Eğer diğer sürümleri kullanan insanlar için küçük ayarlamalarla uyululuk sağlayabilirsem, onu yaparım. Ancak sen ve senin gibi MSN7'yi kullanan %5'lik bir kesim için StuffPlug'ı uyumlu hale getirmek için onun bütün mimarisini ayarlamak için zamanımı kesinlikle boşa harcamayacağım.
Demek istiyorum ki, bu son yayınlanan sürüm 8.5 haricindeki sürümlerle uyumlu değil sanırsam, açıklamayı değiştirseniz iyi olur NeutralizeR.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-01-2008   #22 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Gerekli değişiklik yapıldı.
Eski 16-01-2008   #23 (mesaj-linki)
DjTiesto
Re: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5

Msn 9.0 Da çalışıyormu ?
Bu arada teşekkürler
Eski 16-01-2008   #24 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Re: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5

DjTiesto adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn 9.0 Da çalışıyormu ?
Bu arada teşekkürler
Hayır, WLM 9.0 ile uyumlu değil.
Eski 16-01-2008   #25 (mesaj-linki)
emekli ahmet

ÇOK GÜZEL .HARİKA BİR PROĞRAM TEŞEKKÜR EDERİM.ELLERİNE SAĞLIK.
Eski 17-01-2008   #26 (mesaj-linki)

paylaşım için teşşekürler ama pek işlevsel bulmadım zaten çoğu yaptığı şeyi apatch messpatchla yapıyoruz ayrı bi pro yukleyerek msni kasamak biraz saçma olur denedim pek eski tadı yok...
Eski 19-01-2008   #27 (mesaj-linki)
valcor93 - avatarı

TESEKKÜR
Eski 19-01-2008   #28 (mesaj-linki)
Fırtına - avatarı

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
paylaşım için teşşekürler ama pek işlevsel bulmadım zaten çoğu yaptığı şeyi apatch messpatchla yapıyoruz ayrı bi pro yukleyerek msni kasamak biraz saçma olur denedim pek eski tadı yok...
Evet MSN Messenger için pek şatrafilli programlara gerek yok düşüncenize katıluyorum, Bende şuan A-Patch var ve Plus Live 4.50 bunların ikisi bir Messenger için en güzel ve kullanışlı eklentidir A-Patch bütün isteklerimizi karşılayacak özelliğe sahip. Bugüne kadar Discovery bile kullanmadım bir ara indirdim ve sadece 1 saat kullanınca kullanışsız olduğunun farkına vararak sildim bilgisayarımdan...
Eski 19-01-2008   #29 (mesaj-linki)
c0lin - avatarı

nasıl Tükçe Yapcaz
Eski 20-01-2008   #30 (mesaj-linki)
power_burcu

cok şükür yaptım ya dünden beri ugraşıyorum programı indiriyorum ama olmuyordu nihayet yaptım türkce yamasını da ekledim şimdi rahat rahat uyuyabilirim beni bu saate kadar ugraştırdı teşekkürler emeginize saglık.......
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, stuffplug, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger için StuffPlug-NG NeutralizeR StuffPlug-NG 2 28-09-2009 15:53
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 175 27-09-2009 13:32
Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 71 12-02-2009 17:03
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 202 10-01-2008 05:39