| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 msn 8.1 içinmi bu cevap için şimdiden teşekkürler......
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) | |||||
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
bende eskiden stuff plug vardı ve türkçeydi hatta sitenizden tercüme edildi diye hatırlıyorum.. bu konu başından indirdiğimde hata veriyor.Önerilerinizi konu başlığına yaparsanız sevinirim.. | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim. ben internet explorer 7 türkçe kullanıyorum. ve stuffplus 3 beta yı fakat çok uğraşmama rağmen içerik hırsızındaki resimleri silemiyorum. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
vay be harikaymış tşk.ler.msn doğru sürümü kullanınca hiçbir hata vermiyor,programı kurmadan msnizin sürümüne bakın arkadaşlar ![]() | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
Bende yükledim ama deneysel özelliği başlatırken hata veriyor kullandığım sistem ve messenger XP SP2 Windows Live Messenger 8.5 + Plus 4.5 + Discovery + stuffplug ESET Nod32 Antivirüs | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
ellerine sağlık hocam.........
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
olmus
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5Kod: C:\Documents and Settings\NeutralizeR\Local Settings\Temp\MessengerCache "NeutralizeR" yerine sizin Windows oturum açma adınız olacak. Sisteminiz gizli klasörleri göstermemek adına ayarlanmış olabilir. Eğer "MessengerCache" klasörüne ulaşamıyorsanız önce; Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Gizli dosya ve klasörleri göster > Uygula işlemini gerçekleştirin. StuffPlug - Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - MsXLabs | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, stuffplug, windows |
Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger için StuffPlug-NG | NeutralizeR | StuffPlug-NG | 2 | 28-09-2009 15:53 |
| Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 175 | 27-09-2009 13:32 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 202 | 10-01-2008 05:39 |