| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5![]() Windows Live Messenger 8.5 sürümüyle tam uyumlu StuffPlug 3.5 sürümü yayımlanmıştır. Yukarıdaki StuffPlug resmine tıklayarak eklentinin resimli anlatım sayfasına gidebilir, özelliklerini nasıl aktif edip kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. İleri bir tarihte WLM 9 ile uyumlu StuffPlug 4 sürümü yayımlanacaktır. Not: StuffPlug 3.5.590 kurulumunda Türkçe dil dosyası bulunmamaktadır. Fakat ekteki ZIP dosyasının içinde bu dosyayı bulabilir, "C:\Program Files\StuffPlug3\Languages" klasörünün içine kopyalayarak Türkçe dil desteği sağlayabilirsiniz. Bir sonraki sürümünde Türkçe dil desteği de varsayılan olarak yer alacaktır. Yalnızca Türkçe dil dosyası lazımsa: StuffPlug Teknik Destek-Yardım - Tekil Mesaj - MsXLabs | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5
sonunda yaw saol NeutralizeR | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
aşağıdaki Hatayı Veriyor. bi Özelliği Devreye sokmaya Çalıştığımda Uygula diyorum Hata Veriyor. Bunu Nasıl Düzeltebiliriz.? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
'Yoksay' tuşuna tıkladıktan sonra başka özelliklerle ilgili de uyarılar alıyor musunuz yoksa sadece 'Olay Mesajı Özelliği' ile ilgili mi sorun yaşıyorsunuz? Windows Live Messenger 8.5'e geçerseniz muhtemelen bu sorunu yaşamazsınız. | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Vista Kullanıyorum. Her Özellikte aynı Hatayı Veriyor. Hatta Oturumu açtuğımda da Veriyor. 8.5 Yükleyim Bakalım aynı Hatayı Vericekmi. Sizi Bilgilendiririm. Edit: 8.5 Kurdum Ve Sorun Düzeldi. Yalnız Ben bu 8.5'i sürekli 80072ee7 Hatası Veriyor Diye Kaldırmıştım. firewall ı Kapattığımda Bağlanabiliyorum Ancak. Güvenli bölgeye eklememe Rağmen Hala firewallı Kapatmadan Giremiyorum. Bunun İçin Ne Yapabilirim? İlginiz İçin Teşekkür Ederim | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5Diğer sorunuz için, şu konuyu incelediniz mi? MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
Evet Denedim. Hatta Denemediğim bi yöntem Kalmadıda diyebiliriz. ama anlamadım Gitti Düzelmiyor. | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger için StuffPlug-NG | NeutralizeR | StuffPlug-NG | 2 | 28-09-2009 15:53 |
| Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 175 | 27-09-2009 13:32 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 202 | 10-01-2008 05:39 |