Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > StuffPlug-NG
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-01-2008   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5

Windows Live Messenger 8.5 sürümüyle tam uyumlu StuffPlug 3.5 sürümü yayımlanmıştır. Yukarıdaki StuffPlug resmine tıklayarak eklentinin resimli anlatım sayfasına gidebilir, özelliklerini nasıl aktif edip kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

İleri bir tarihte WLM 9 ile uyumlu StuffPlug 4 sürümü yayımlanacaktır.

Not: StuffPlug 3.5.590 kurulumunda Türkçe dil dosyası bulunmamaktadır. Fakat ekteki ZIP dosyasının içinde bu dosyayı bulabilir, "C:\Program Files\StuffPlug3\Languages" klasörünün içine kopyalayarak Türkçe dil desteği sağlayabilirsiniz. Bir sonraki sürümünde Türkçe dil desteği de varsayılan olarak yer alacaktır. Yalnızca Türkçe dil dosyası lazımsa: StuffPlug Teknik Destek-Yardım - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip StuffPlug.3.5.590.zip (1.002.6 KB, 21694 gösterim)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-01-2008   #2 (mesaj-linki)
ck1991 - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5

sonunda yaw saol NeutralizeR
Eski 10-01-2008   #3 (mesaj-linki)
yaren1987

aşağıdaki Hatayı Veriyor. bi Özelliği Devreye sokmaya Çalıştığımda Uygula diyorum Hata Veriyor. Bunu Nasıl Düzeltebiliriz.?

Eski 10-01-2008   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

yaren1987 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aşağıdaki Hatayı Veriyor. bi Özelliği Devreye sokmaya Çalıştığımda Uygula diyorum Hata Veriyor. Bunu Nasıl Düzeltebiliriz.?

Windows ve Windows Live Messenger sürümleriniz nelerdir? Messenger Plus! Live kurulu mu?
Eski 10-01-2008   #5 (mesaj-linki)
yaren1987

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows ve Windows Live Messenger sürümleriniz nelerdir? Messenger Plus! Live kurulu mu?
8.1 Messenger Ve Plus Yüklü.
Eski 10-01-2008   #6 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

8.1 Messenger Ve Plus Yüklü.
Vista mı XP mi kullanıyorsunuz?

'Yoksay' tuşuna tıkladıktan sonra başka özelliklerle ilgili de uyarılar alıyor musunuz yoksa sadece 'Olay Mesajı Özelliği' ile ilgili mi sorun yaşıyorsunuz?

Windows Live Messenger 8.5'e geçerseniz muhtemelen bu sorunu yaşamazsınız.
Eski 10-01-2008   #7 (mesaj-linki)
yaren1987

Vista Kullanıyorum. Her Özellikte aynı Hatayı Veriyor. Hatta Oturumu açtuğımda da Veriyor. 8.5 Yükleyim Bakalım aynı Hatayı Vericekmi. Sizi Bilgilendiririm.

Edit: 8.5 Kurdum Ve Sorun Düzeldi. Yalnız Ben bu 8.5'i sürekli 80072ee7 Hatası Veriyor Diye Kaldırmıştım. firewall ı Kapattığımda Bağlanabiliyorum Ancak. Güvenli bölgeye eklememe Rağmen Hala firewallı Kapatmadan Giremiyorum. Bunun İçin Ne Yapabilirim?

İlginiz İçin Teşekkür Ederim
Eski 10-01-2008   #8 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Vista Kullanıyorum. Her Özellikte aynı Hatayı Veriyor. Hatta Oturumu açtuğımda da Veriyor. 8.5 Yükleyim Bakalım aynı Hatayı Vericekmi. Sizi Bilgilendiririm.

Edit: 8.5 Kurdum Ve Sorun Düzeldi. Yalnız Ben bu 8.5'i sürekli 80072ee7 Hatası Veriyor Diye Kaldırmıştım. firewall ı Kapattığımda Bağlanabiliyorum Ancak. Güvenli bölgeye eklememe Rağmen Hala firewallı Kapatmadan Giremiyorum. Bunun İçin Ne Yapabilirim?

İlginiz İçin Teşekkür Ederim
Sanırım eklenti Windows Live Messenger 8.1'in yüklü olduğu bir Windows Vista işletim sisteminde test edilmedi. Sorunu StuffPlug'ın sitesinde de belirttim. Muhtemelen sonraki sürümde bu uyumsuzluk giderilecek.

Diğer sorunuz için, şu konuyu incelediniz mi?
MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası
Eski 10-01-2008   #9 (mesaj-linki)
yaren1987

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sanırım eklenti Windows Live Messenger 8.1'in yüklü olduğu bir Windows Vista işletim sisteminde test edilmedi. Sorunu StuffPlug'ın sitesinde de belirttim. Muhtemelen sonraki sürümde bu uyumsuzluk giderilecek.

Diğer sorunuz için, şu konuyu incelediniz mi?
MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası

Evet Denedim. Hatta Denemediğim bi yöntem Kalmadıda diyebiliriz. ama anlamadım Gitti Düzelmiyor.
Eski 10-01-2008   #10 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Evet Denedim. Hatta Denemediğim bi yöntem Kalmadıda diyebiliriz. ama anlamadım Gitti Düzelmiyor.
Hangi güvenlik yazılımlarını kullanıyorsunuz?

Güvenilen programlar listesinden Messenger'ı silip tekrar eklemeyi deneyin.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger için StuffPlug-NG NeutralizeR StuffPlug-NG 2 28-09-2009 15:53
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 175 27-09-2009 13:32
Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 71 12-02-2009 17:03
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 202 10-01-2008 05:39