Arama

Rogue

Güncelleme: 24 Temmuz 2009 Gösterim: 16.871 Cevap: 5
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Rogue

Sponsorlu Bağlantılar
roguear6

Güçleri: Rogue'un teni başkasının teni ile temas ederse o kişinin anılarını ve eğer dokunduğu kişi mutant ise bir süreliğine o kişinin yeteneklerini alır, fakat bu gücünü kontrol edemez, ayrıca dokunduğu kişiler dokunulma süresine orantılı komaya girerler. Ms. Marvel ile olan dövüşünde Rogue onun dayanıklılık, süper kuvvet ve uçabilme yeteneklerini kalıcı olarak almıştır. Rogue'un güçleri daha sonra tekrar bir değişim geçirmiştir, artık daha önce dokunmuş olduğu kişilerin güçlerini istediği zaman kullanabilmektedir.

Biyografi: Rogue'un gerçek adı bilinmemektedir. Geçmişiyle ilgili bilinenler Missisipi Nehri'nin kenarındaki Caldecott Kasabası'nda büyüdüğüdür. Rogue'un ergenlik çağındayken Cody Robbins adlı bir oğlanı öpmesi oğlanın komaya girmesine neden oldu. Bu temas sonucunda oğlanın kendisine geçen anılarını zihninden çıkartamayan Rogue oradan kaçtı. Rogue'un yeteneklerini farkeden, şekil değiştirebilme yeteneğine sahip bir mutant olan Mystique onu evlatlık olarak yanına aldı. Rogue, Mystique ve onun arkadaşı olan Destiny adlı kör bir mutant ile birlikte yaşamaya başladı ve birkaç yıl boyunca onların Brotherhood of Evil Mutants adlı gruptaki terörist aktivitelerine yardım etti. Brotherhood'un diğer üyeleri yakalanınca Rogue onları hapisaneden kurtarmak için Ms. Marvel'ın
süper güçlerini almaya kalkıştı, fakat planı hiç beklemediği şekilde gelişti. Carol Denvers'a (Ms. Marvel) çok uzun süre dokunan Rogue onun güçlerini kalıcı olarak almakla birlikte anılarını da olduğu gibi kendi zihnine aktarmış oldu. Bu anılardan kurtulamayan Rogue çareyi Profesör X'den yardım istemekte buldu. Xavier, Rogue'a yardım etmenin tek yolunun onun X-Men'e katılması olduğunu farketti. Başlarda gruptaki herkes buna şiddetle karşı çıktı, çünkü Brotherhood'da iken onlara karşı savaşmıştı. Fakat Rogue gibi kendilerinin de bazılarının geçmişinde karanlık yönler olduğu hatırlatılınca onu kabullendiler.

rogue2rq3

Klasik bir güneyli güzelliği ve güneyli aksanı olan Rogue erkeklerin başını döndürüp kalplerini kırmasıyla da ünlüdür. Danvers'ın anılarından kurtulduktan sonra ki bocalama döneminde bir süre Magneto'nun Savage Land'deki üssünde o ve diğer işbirlikçileri ile birlikte kaldı. Ama Magneto'nun soylu biri gibi görünmesine rağmen Zaladane adlı bir yüksek rahibeyi öldürmesine şahit olunca orayı terketti. Rogue, X Malikanesi'ne geri dönünce kalbini takım arkadaşlarından biri olan Gambit'e kaptırdı. Hisleri karşılıksız değildi. Fakat bir öpüşme sırasında Rogue onun anılarını alınca Gambit'in herkesten sakladığı karanlık sırrını öğrendi. Gambit yeraltında yaşayan sürgün mutantlar olan Morloklar'a yapılan katliama yardımcı olmuştu. Bunu öğrenen Rogue, Antartika'daki bir görev sırasında Gambit'i donarak ölüme terketti. Fakat öldü sanılan Gambit geri dönerek ekip arkadaşları ile -hatta Rogue'la bile- arasını düzeltti.
rogue3
Daha sonraları Rogue, telepatik yeteneklere sahip uzaylı bir biçim değiştirici olan Z'Cann'a dokunarak onun güçlerini aldı. Fakat Z'Cann, Rogue'a dokunduğu anda aynı zamanda telepatik yeteneklerini de kullanarak Rogue'un başkalarının anılarını kendi zihnine alma yeteneğini de geliştirerek güçlerini mutasyona sokmuş oldu.
Rogue en popüler X-Men'den biridir. Fakat aynı zamanda en talihsiz olanlarından da biridir. Bir çeşit lanet olarak gördüğü güçleri yüzünden kimseye dokunamamaktadır. Bu yüzden sürekli eldiven ve vücudunu örten giysiler giymesi gerekmekte, sevdiği kişilere zarar vermemek için onları kendinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Tüm çabalarına karşın gücünü kontrol altına almayı başarmış değil.

roguepz5

Kaynak: Rogue

Son düzenleyen Blue Blood; 30 Mart 2007 21:20
Biyografi Konusu: Rogue nereli hayatı kimdir.
peaceful - avatarı
peaceful
Ziyaretçi
18 Temmuz 2009       Mesaj #2
peaceful - avatarı
Ziyaretçi
Rogue by Overlander

Sponsorlu Bağlantılar
peaceful - avatarı
peaceful
Ziyaretçi
20 Temmuz 2009       Mesaj #3
peaceful - avatarı
Ziyaretçi
X Men  Evolution   Bookmark by Neptune47
peaceful - avatarı
peaceful
Ziyaretçi
20 Temmuz 2009       Mesaj #4
peaceful - avatarı
Ziyaretçi
Son düzenleyen peaceful; 20 Temmuz 2009 11:10 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
peaceful - avatarı
peaceful
Ziyaretçi
20 Temmuz 2009       Mesaj #5
peaceful - avatarı
Ziyaretçi
peaceful - avatarı
peaceful
Ziyaretçi
24 Temmuz 2009       Mesaj #6
peaceful - avatarı
Ziyaretçi
Rogue X men by ColorMage

Benzer Konular

17 Aralık 2006 / NervouS Oyunlar