Arama

Gökhan Atalay

Güncelleme: 11 Temmuz 2015 Gösterim: 2.209 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
11 Temmuz 2015       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Gökhan Atalay.jpg
Gösterim: 3269
Boyut:  24.9 KB

GÖKHAN ATALAY; 1974 yılında Ankara’da dünyaya gelir. Her yılın 23 Mayıs’ını özel bir gün olarak sevdikleriyle kutlamaya devam eder. Farklı durumlara kolaylıkla uyum sağlayabildiğinden dolayı ikizler burcu çocuğu olmaktan hayli memnunsa da ; her şeyden bir o kadar hızlı sıkılmaktan da şikayetçidir. Opera-baleden emekli bir anne-babanın çocuğu olan GÖKHAN ATALAY, gözlerini sahnede açmış olmanın avantajlarını da yaşamaktadır. Annesi kostüm atölyesinde görevli, babası da aksesuar atölyesi şefi olan GÖKHAN ATALAY’ın çocukluk yılları oyun izleyerek ve prova takip ederek geçer. Dolayısıyla oyuncu olmayı düşlemek ve hedeflemek kendisi için çok da imkansız görünmez. Ancak oyunculuk kariyeri için çıktığı çetin yol, pek de o kolay aşılmayacaktı …

GÖKHAN ATALAY, konservatuar okuyabilmek için yaklaşık iki yıl uğraşır, çabalar. Hatta o dönemlerde okul öncesi figüranlık bile yapar. Derken inatçı ve inançlı mücadelesi karşılıksız kalmaz. GÖKHAN ATALAY, Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazanarak oyunculuk kariyerinde daha emin ve güçlü adımlarla yürümeye başlar.

Okuldan mezun olduktan sonra Ankara’ya geri dönen ve bir süre devlet tiyatrosunda görev yapan genç oyuncu, 2001 yılında abisinin şirketi“Düş Yapım” üzerinden özel tiyatro yapmaya başlar. Gençliğini tiyatroya adayan yetenekli oyuncu, 8 oyun sahneye koyar. Ankara Hava Hastanesi’nin tiyatro grubunu da yine kendisi kuran GÖKHAN ATALAY, 3 yıl Ankara Üniversitesi Özel Koleji’nde tiyatro dersi verir; radyo tiyatrosunu da ihmal etmez ve arşivine bu deneyimi de keyifle katar.

Her şanlı Türk erkeği gibi vatani görevini onurla yapan GÖKHAN ATALAY, tezkereyi alır almaz İstanbul’un yolunu tutma vaktinin geldiğine inanır birden. Soluğu İstanbul’da Cihangir’de alan genç oyuncu artık sahnelerden kamera önüne geçmeye karar vermiştir; ancak bunu da yine kendisine yaraşır bir karizma ve iddiayla yapar mutlaka. Takva’yla yurtdışında sinema adına büyük bir kariyere sahip olan yönetmen Özer Kızıltan’ın “Mavi Kuş” adlı sinema filminde de rol alır ve adından söz ettirmeye başlar. Şafak operasyonu “Hadi Uç Bakalım” “Baba Ocağı” , “Bizim Evin Halleri” ve Kampusistan dizilerinden sonra Show TV’de ekrana gelen “YARALI YÜREK” adlı dizide Cemal Ağa karakteriyle başrole tırmanan GÖKHAN ATALAY, performansıyla, azmiyle ve çalışkanlığıyla kariyer yolculuğuna devam etmektedir.

tualimforum



Biyografi Konusu: Gökhan Atalay nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

31 Ağustos 2009 / TiglonBoYs Siyaset tr
1 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
4 Eylül 2016 / _KleopatrA_ Sanat tr
6 Ağustos 2008 / probLem girL Edebiyat tr
11 Mart 2010 / _KleopatrA_ Siyaset tr