| | #91 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mc ölüm ft. 02 TaKo&KaRaGöLgE =askım Ilk yorumu yazmak bana nasipmis. Emegine saglik, cok tesekur ederim... | |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar
Sirhot Kadın ve 3.Şok Çok Şahane Ve Orontezin Şarkılarının Bulunduğu Albümü Dört Gözlerle Bekliyorum...
| |
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
| RAPİZMO DAN İDDALI TRACKLER
Rapizmo dan trackler basgit (elnino diss) istanbul radyo bg jingle istanbul 'lu dinle rap derde deva :: rapizmo - Herkesdinlesin.com hepsi bu adreste............. hertürlü gerçekçi yorumlara açığım... Son Düzenleyen fero1987; 12-11-2007 @ 16:26. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
| Roy&Feno - Kolaçan(Ft.Alan59)
Alan59 un yeni albümünden Roy ve Feno'yal olan track (Kolaçan) : http://rapidshare.com/files/69906849/08-Kola_an.mp3.html | |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |
| Cantekin ft.Kötü Bela-Ayağa Kalktım | |
|
| | #96 (mesaj-linki) | |
ESKİEHİRDE yeni kurduğumuz bir grup olarak ilk çöalışmalarımız<ı yapıyoruz ÖLÜMCÜK KURŞUN grubu oalrak bizde türkçe rape başlamış bulunmaktayız
| |
|
| | #97 (mesaj-linki) | |
WEGADOR SENİ TEPRİK EDİYOR ÇOK GÜZEL BİR SİTE TEBRİKKLER AZRAİL SENİ TEBRİK EDİYOR ÇOK GÜZEL BİR SİTE Son Düzenleyen WEGADOR; 20-11-2007 @ 18:32. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #98 (mesaj-linki) | |
| 1zd1RAP - Diss to Aytaç & Sagopa Kajmer & Ceza & Nefret vS.Ankara'nın yükselen sesi "ankaRAP Recordz" eLemanLarından 1zd1RAP'ın Aytaç'a attığı dissi sizLerLe payLaşıorum... Disste Sagopa Kajmer, Ceza ve Nefret gibi ünLü rapçiLere de sataşmaLar yer aLmakta... Dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum... Keyifli dinlemeler... 1zd1RAP - Diss to Aytaç ![]() dinledikten sonra ufak da olsa yorumunuz olursa sevinirim... ![]() | |
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar Cok Yakında Silivri Di-Key Recordz'tan Parcalari Eklicem Sadece Sabredin .) | |
|
| | #100 (mesaj-linki) | |
yaw bu cash flowun yeni şarkıları var mı??
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| parçalar, rap, türkçe, yeni |
Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Versiyon Messenger Group Chat Türkçe | DjTiesto | Diğer MSN Messenger Programları | 1 | 21-09-2009 18:48 |
| Yeni Hotmail Türkçe Yapma Tekniği | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 8 | 10-05-2009 23:52 |
| Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) | The Unique | Süper Kahramanlar | 1 | 30-09-2008 14:25 |
| Yeni Yıl - Yeni Yıl Nedir - Yeni Yıl Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 0 | 24-12-2007 23:24 |
| Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) | ekaraot | Arşive Kaldırılan Konular | 134 | 17-05-2007 13:09 |