| | #101 (mesaj-linki) | |
| PUSULAArkadaşlar beni burdan direk dinleyebilirsiniz umarım beyenirsiniz parçalarımı albüm yakında yorumlarınızı bekliyorum saygılar... :: Pusula - Herkesdinlesin.com | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar
Urfa Underground'un Temsilcilerinden Zodiac İlk Albümü "Kanımda Kelimeler E.P." İle Karşınızda ![]() ![]() İndir; RapidShare: 1-Click Webhosting Tek Tek; Intro - 01 Intro.mp3 Kanımda Kelimeler - 02 Kanımda Kelimeler.mp3 Sen Yoksun - 03 Sen Yoksun.mp3 Rap Vakti - 04 Rap Vakti.mp3 Karanlıktır Sokaklar - 05 Karanlıktır Sokaklar.mp3 Bizim Sorunumuz - 06 Bizim Sorunumuz.mp3 Payımıza Düşen Hep Yalandı - 07 Payımıza Düşen Yalandı.mp3 Karanlık Geceler - 08 Karanlık Geceler.mp3 Bir Oda Bir Adam - 09 Bir Oda Bir Adam.mp3 Outro - 10 Outro.mp3 | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar CashMer::Giresunlu genç bi yetenek. 14 yaşına kadar Giresunda yaşamış sonra istanbula gelmiştir. rap yolunda yeni ama yıldızını parlak görüyorum. CashMer-Meleğim(İlk Records) zSHARE - cashmer- mele287im.mp3 | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar
ya şu kuvvetmira-sago&ayben&emre link wardı onu bidaha koyarmısınız ben 30 sayfa baktım bulamadım kaldırdınızmı o linki
| |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Hücre Recordz - Ahura Mazda (EP) | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| J.P. Records Gururla Sunar!!
J.P. Records'un yeni yıldızı Nagra bu parça ile yine gönüllerimizi fethediyor !!.. http://www.zshare.net/audio/691902940086c6/ | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| arkadaslar dınledıgım en ıı parcaları yapıyolar MySpace.com - bruce wayne - Hip Hop / Rap / R&B - www.myspace.com/nesternino bunada bır goz atın
| |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
| Dehşet Crew [Murat Korkmaz] - Buldozer (Ssansar-Canka-CB Cevap)![]() 3 duvar parçasında yapılan diss'e Murat Korkmaz tarafından verilen cevabı. Keyifli dinlemeler. Download linki: http://www.dehsetcrew.de/Murat_Korkmaz-buldozer.rar | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Anıl K ft. Voltaj & Süngü - Sar Üçlüyü (Track)
Kaydı Shark Rec.'da Aldık.Voltaj ben.Keyifli Dinlemeler... Myspace.com/lejyoncru | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar http://rapidshare.com/files/89232280/TK._Ft._Taz._MeLox_-_DuyquLar__305_n_katiLi.mp3.html arkadaşlar bu parcayı ındirip dinlemenizi tavsiye edeRİm | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kop kop parçalar, mp3 rap indir, turkce rap indir, türkçe rap indir, türkçe rap parçaları, |
Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Versiyon Messenger Group Chat Türkçe | DjTiesto | Diğer MSN Messenger Programları | 1 | 21-09-2009 18:48 |
| Yeni Hotmail Türkçe Yapma Tekniği | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 8 | 10-05-2009 23:52 |
| Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) | The Unique | Süper Kahramanlar | 1 | 30-09-2008 14:25 |
| Yeni Yıl - Yeni Yıl Nedir - Yeni Yıl Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 0 | 24-12-2007 23:24 |
| Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) | ekaraot | Arşive Kaldırılan Konular | 134 | 17-05-2007 13:09 |