| | #121 (mesaj-linki) | |
| 1Le$Me Dragon C ft Kaptan FleX - Dertlerime Yanmışım
1Le$Me Dragon C ft Kaptan FleX - Dertlerime Yanmışım (Sitede İlk Kez) indir | |
|
| | #122 (mesaj-linki) | |
| Sekraver ft Rofil(B-Town)-Sert Olur Rüzgarım
İstanbul Underground B-Town adlı oluşumdan Sekraver ve Rofilin "Sert Olur Rüzgarım"adlı parcasi... ![]() Track Dowloand: RapidShare: 1-Click Webhosting | |
|
| | #123 (mesaj-linki) | |
| Dj YenTi 'nin Parçalarına Ulaşmak İçin İlk linkteki kişisel sayfadan tüm parçalara ulaşabilirsiniz. Arabesk style raplerdir. Sevenlere muhakkak öneriyorum DJ YENTi RESMi WEB SiTESi MySpace.com - YenTi - ISTANBUL, Uskudar - R&B / Rap / Hip Hop - www.myspace.com/yenti | |
|
| | #124 (mesaj-linki) | |
| Rota Feat Pasha-Dilde Hüzün
Rota ve Pasha'a ait track..2006 başlarında yapılan 1 demo..Kısa ama Güzel...Keyifli dinlemeler...Tıkla Dinle.... Video - Rota & Pasha-Dilde Hüzün - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif vi | |
|
| | #125 (mesaj-linki) | |
| Sagopa Kajmer'in Ses İkizi >> VaLe - Astım ceketimi | |
|
| | #126 (mesaj-linki) | |
| Red feat. Arda Asilkan - İzle ve Kıskan![]() Famillia del Cabrones oluşumundan Red’in Arda Asilkan’la birlikte yapmış olduğu "İzle ve Kıskan" isimli parçayla karşnızda. Asa Records’da kaydı alınan parçanın beati Red tarafından, mix işlemleri ise Arda Asilkan tarafından yapılmıştır. Keyifli dinlemeler.. İNDİR | |
|
| | #127 (mesaj-linki) | |
| B34 Album öncesi 2 New Track
Fay Hattı Albumuyle çıkış yakalayan B34 Grubu dinleyicilerine 2 New Track hediye ediyor... Kayıtlar kadıköy acilde tamamlanmıştır... Mix Prdk Bonzo Despo RapidShare: 1-Click Webhosting | |
|
| | #128 (mesaj-linki) | |
| Cvp: TEK BATI - UÇURUM! (dinleyin beğeneceksizin)
güzelmiş bence başarılı bir mc.Elalem nasıl yapıyor ama ben parasızlıktan anca arkadaş arasında freestyle patlatabiliyorum.Ankarada bulunan rap severlerle her türlü feat girişimi yapılır.(Ankara dışıda olur )
| |
|
| | #129 (mesaj-linki) | |
| Mczebani | |
|
| | #130 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar Arkadaşlar yazıları tam takip edemedim ve tavsiye eden var mı bilmiyorum G-Flow Çookk güzel bir albümü var.Dinleminizi tavsiyee ederim.Özellikle Beni Bana Sor şarkısını.Gerçekten rapin hakkını veriyorlarr.Sizleree iyi dinlemeler... | |
|
![]() |
Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Versiyon Messenger Group Chat Türkçe | DjTiesto | Diğer MSN Messenger Programları | 1 | 21-09-2009 18:48 |
| Yeni Hotmail Türkçe Yapma Tekniği | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 8 | 10-05-2009 23:52 |
| Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) | The Unique | Süper Kahramanlar | 1 | 30-09-2008 14:25 |
| Yeni Yıl - Yeni Yıl Nedir - Yeni Yıl Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 0 | 24-12-2007 23:24 |
| Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) | ekaraot | Arşive Kaldırılan Konular | 134 | 17-05-2007 13:09 |