| | #211 (mesaj-linki) | |
| Bela - İnsanlık Dışı Battle (Diss Track)Bela - İnsanlık Dışı Battle [CB,Ege Çubukcu,Yener Diss] Sırtımdaki güneş bana ağır yara kanamalı genede gelin rap yapalım şimdi bana bak adamım burası benim gişem (HOOPPP) sanada gelir kalamarın öyle zengin olmuşunki tekeri yokki arabanın 50 centle cover olmaz türkçe rapin denizcisi ege kırıp çabuk dümeni çevir güney bekçisi çok duyarsın antalyayı benim file bekçisi yener senide yenemedi şimdi çile beklesin derine inmeden bitsin artık bu pis iş yerin altı organize yarış bol ve yok bitiş öyle hızla çarparımki düşer iki harfin kabin içinde patlamış lan duydum ana rahmin sonuç olarak yazın silin baştan sahnedeyken sözünü o unutur telaştan klimamız fazla açık fatura tedaştan hip hop lan çok açıldı artık telaşlan nakarat rap bizden okey kim biz nız peder oluno bak oluyomu yıldız 10 tane albüm yapsan olamanki cypres hill gibi bensiz gecelerini say kız hep niza miza yap ve bardağında vişne suyu kafa yapar hafif ama bence git ve erken uyu hadi soyun sanırım aynı kısa boyun undergrounda geçmez olum senin para fonun biraz aksiyim koca memeli taksim sana mezar olur üzerine çekerim daksil can börekle beslenirse kaçar taksin şişman bir astolist var hemde yeri maksim ***** rapçi sıkılma ve dissle yarış başlamadan kalır arabanız pistte sansasyon deil işim sırtımdaki pelerinim boynuz keser kulağını yeni okul ver elini çam dibinde gayri meşru rapçi doğdu üstad film için bi beste yapsan yerin olur üst kat ritim kaçır bizde burda ederiz hep ispat insanlık dışı battle yemesini fice book Download | |
|
| | #212 (mesaj-linki) | |
| Massaka feat. Kılla Hakan - Das Kartell
Massaka feat. Kılla Hakan -Das Kartell Yenı bır parca . Tıkla : Killa Hakan feat.Massaka -Das Kartel Alternatıf : Killa Hakan feat.Massaka -Das Kartel | |
|
| | #213 (mesaj-linki) | |
| Aske - Meleklerdeki Aşk Nedirki (Track) | |
|
| | #214 (mesaj-linki) | |
| Miraç Taha-Atam'dan sonra...(2009 raponim albümü parçası)
Miraç Taha 2009 yılında çıkaracağı "raponim" albümünden "Atam'dan sonra" parçasını dinleyenleriyle paylaştı....keyifli dinlemeler RapidShare: Easy Filehosting | |
|
| | #215 (mesaj-linki) | |
| 72BeLa-ELVeDa ( TRaCK ) | |
|
| | #216 (mesaj-linki) | |
| Roi Velovis - Arkana Bakma (Track) Roi Velovis - Arkana Bakma Bomba Track Sizlerle.. Mix İşlemleri Şanışere Aittir.. Antalya Underground.. RapidShare: Easy Filehosting MySpace.com - Roi Velovis || New Track .Arkana Bakma. - Antalya, TR - Rap / Hip Hop / | |
|
| | #217 (mesaj-linki) | |
| Muteber - Çerkezköy İçin Rap Vakti (Track)![]() Trakya rap gruplarından Karantina Crew üyesi Muteber'in ilk solo albümü olan Panik Atak albümü öncesinde yaptığı single parçayı tüm Türkçe Rap dinleyicilerinin beğenisine sunuyor... Keyifli Dinlemeler... Çerkezköy İçin RAP Vakti | |
|
| | #218 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar Rapin DilemmaSı - Tut Beni ( Tavsiye ederiM coK gzL Bi tRaCk )http://hiphoplifee.googlepages.com/02.TutBeni-Hiphoplife.Net.mp3 | |
|
| | #219 (mesaj-linki) | |
| kamuflaj&nicoa - Benim Ülkem RapidShare: Easy Filehosting Ülkede gerçekleri anlatan bi şarkı yorumlarınızı bekliyorum | |
|
| | #220 (mesaj-linki) | |
| kamuflaj&nicoa - İki Buçuk Yıl RapidShare: Easy Filehosting Ayrılık parçası dinlerseniz ve yorum yaparsanız sevinirim.... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| parçalar, rap, türkçe, yeni |
Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Versiyon Messenger Group Chat Türkçe | DjTiesto | Diğer MSN Messenger Programları | 1 | 21-09-2009 18:48 |
| Yeni Hotmail Türkçe Yapma Tekniği | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 8 | 10-05-2009 23:52 |
| Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) | The Unique | Süper Kahramanlar | 1 | 30-09-2008 14:25 |
| Yeni Yıl - Yeni Yıl Nedir - Yeni Yıl Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 0 | 24-12-2007 23:24 |
| Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) | ekaraot | Arşive Kaldırılan Konular | 134 | 17-05-2007 13:09 |