| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar
arkadaslar calısmalarınız harika basarılarınız umarım devam eder Son Düzenleyen mc_tiko; 17-03-2007 @ 10:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: TEK BATI - TEKNİK full albüm indir Ellerine saglik biladerim, paylasima tesekkürler. Saygilar benden. | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
kop kop KuvvetMira'dan sonra turkce rapin yenı ustatları Mersin Mafia ozellikle ****** ettım aşkı 10 numra sarkı sozlerı bısım gıbı rap dınleyıcılernı cagırıstırıo nese mersın mafıa basarılarının devamını dılıyorum ayrıca gusel bı beat beklıos | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
trk r@p i underground da taşıyan bir numaralı isim bence murat ve D€h$et Cr€w sansar ise fuata güvenen biri bence
Son Düzenleyen Hi-LaL; 15-04-2007 @ 17:39. Sebep: Argo manasındaki kelimeler silinmiştir. | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
abi manyaq bi site
| |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
cash flow batı yakası olsa daha ıı olrdu?
| |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
| ZumerCHAS(Turkmen MC) feat Ertugrul&Erkam&Azmirah(KOnya)
Turkmen TUrk RAP.. dinlemeler .. www.myspace.com/zumer_chas Parcanin ismi ** YALAN GIDISLER**
| |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
youtube da dj hakkının klıplı yapmıs heral de cok muthıs olmus sımdı sıldım ısmınızı yeraltında sıktım sızı izmırden cıkanbu sesı aslaunutmayınız kesıp attıgınız kafayı fazkla kanatmayınız | |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
Alt yapılarda yapılan parçaların burda toplanmasını saçma buluyorum | |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
superms bu sarkısı elıne saglık
| |
|
![]() |
Türkçe Rap ~ Yeni Parçalar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Versiyon Messenger Group Chat Türkçe | DjTiesto | Diğer MSN Messenger Programları | 1 | 21-09-2009 18:48 |
| Yeni Hotmail Türkçe Yapma Tekniği | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 8 | 10-05-2009 23:52 |
| Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) | The Unique | Süper Kahramanlar | 1 | 30-09-2008 14:25 |
| Yeni Yıl - Yeni Yıl Nedir - Yeni Yıl Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 0 | 24-12-2007 23:24 |
| Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) | ekaraot | Arşive Kaldırılan Konular | 134 | 17-05-2007 13:09 |