| | #1 (mesaj-linki) |
Mecal - Doğmayan Güneş (E.p) Ankara Underground*un Guçlu Sesi Mecal*den Beklenen Album ''Dogmayan Gunesım E.P'' Sizlerle....Album 8 Parcadan Olusmakta Ve Tek Feat Parcası Var... MecaL Bu Albumle Çok İyi Bir Çıkış Yapıcağa Benziyor ... -TRACKLIST- 1-Intro 2-Kendi Kendime Yek Sorundum (0riginal Version) 3-Dogmayan Gunesim 4-Kacinci Sabahim Bu Tanrim 5-Çok mu verdik Zaiyat 6-Bilmiyorum Neredeyim 7-Kendi Kendime Yek Sorundum (Featuring Miralay) 8-0utro ( FAHIR ATAKOGLU ) -INFO- BU ILK E.P FORMATTA ALBUM. UZUN SUREN ÇALISMALARDAN SONRA BU ALBUMU TAMAMLADIK VE SIZLERLE... ALBUMUN YAPIMINDA EMEGI GECEN ; - MND AYTEN RECORDS - FAHIR ATAKOGLU (OUTRO) - SIR MC (BEAT-KENDI KENDIME YEQ SORUNDUM) - ZULWARN - DJ KIZIL - RESCUE AZMC-St.REAL AZMC-MIRALAY' a TESEKKURLER. ![]() Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 28-06-2008 @ 07:03. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Mecal - Doğmayan Güneş (E.p) saolasın hocam | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Mecal - Doğmayan Güneş (E.p) teşkür
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Mecal - Doğmayan Güneş (E.p)
Teşekkürlerde Benmi Download Linkini Göremiyorum.?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Mecal - Doğmayan Güneş (E.p)
Bağlantı konuda duruyor kırıkmış indirme adresi yapıştırdık şimdilik işinizi görür... Keyifli dinlemeler...
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| doğmayan güneşim download, kendi kendime yek sorundum, kendi kendime yek sorundum download, kendi kendime yek sorundum mp3 indir, mecal, mecal dogmayan gunes, mecal doğmayan güneşim, mecal kendi kendime yek sorundum, mecal rap, mecal-doğmayan güneşim, |
Mecal - Doğmayan Güneş (E.p) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Osmanlılar'da Teknoloji | Mystic@L | Osmanlı İmparatorluğu | 44 | 4 Gün Önce 19:14 |
| Dünya | ThinkerBeLL | Uzay Bilimleri | 6 | 1 Hafta Önce 18:53 |
| Kuran'ın Bilimsel Mucizeleri | NoRanynn | Kur'an-ı Kerim | 92 | 2 Hafta Önce 01:54 |
| Astroloji | ThinkerBeLL | Astroloji/Fallar | 12 | 4 Hafta Önce 22:08 |
| Güneş Sistemi | kompetankedi | Uzay Bilimleri | 24 | 03-06-2008 18:33 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||