Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 07-11-2006   #1 (mesaj-linki)
Harshnerect
Kharon a.k.a. Hain - Şizoid Karakter Kharon a.k.a. Hain - Şizoid Karakter

http://rapidshare.com/files/2383567/__351_izoid_karakter.mp3.html
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-02-2007   #2 (mesaj-linki)
k00n
Cvp: Kharon a.k.a. Hain - Şizoid Karakter Cvp: Kharon a.k.a. Hain - Şizoid Karakter

RapidShare: 1-Click Webhosting

SÖZLERİ

skit: değilsiniz

nakarat:
hasmım bak bi biz kimiz
yada boş ver salla ismimiz yok
içmeden sarhoş delileriz
sözlerimiz saçma anlam pek çok

verse1:
bu cinayet sessiz cinnet zincirleyin beni niyetim bozuldu başladı dinletim kasvetim kime niyet kime kısmet depresif şikâyetim kekeledi kelimeler dilimde hasar yok çok prozac yuttu malum düşünceler bulaşıcı kronik hasta ruh yasta göz bebeklerim karalar bağladı adaletim temel olamadı mülke ülke kavramı biraz eksik dilimde kharon hain o şizoid karakter yakılacak tek tek yaşayan cesetler setler yıkılacak bilesiniz kursakta kalmadı bizim hiç hevesimiz bak ısındı yeraltı
bura 06 hainin mekânı cennet alev aldı…

nakarat:
hasmım bak bi biz kimiz
içmeden sarhoş delileriz

skit: lanet olsun

verse2:
rüyamda sırat köprüsünden attım kendimi alevlere doğru baktım yıllar yılı düşmeme rağmen yok alev malev sırat da yok hatta ben bile neyse deli saçması sözler bunlar kara kızıl yalanlar anlayanlar parmak kaldırsın vuralım onları soru soranları kafa yoranları gömün kurtulun derinlere ne yazık ne mutlu benim diyenlere diyenlere ye yo
hainin yok saygısı yazgısı çöpe atılmış silinmiş kaygısı septik düşlerinde rap çalgısı gırtlağı yara almış yakmış canını
acıtmış sanılmasın ütopya anlattıklarım hepsi de gerçek gün gelecek bir bir görülecek ama bekleyeceksin tarihin sonuna dek

nakarat:
hasmım bak bi biz kimiz
içmeden sarhoş delileriz
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kharon aka hain, rap çalgıları, rap çalgısı, sizoid, sizoid karakter, sızoıd, şizoid, şizoid karakter, şizoid mp3,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 20:49Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08641505 saniyede (56.05% PHP - 43.95% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR