| | #1 (mesaj-linki) |
Kharon a.k.a. Hain - Şizoid Karakter | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Kharon a.k.a. Hain - Şizoid Karakter RapidShare: 1-Click Webhosting SÖZLERİ skit: değilsiniz nakarat: hasmım bak bi biz kimiz yada boş ver salla ismimiz yok içmeden sarhoş delileriz sözlerimiz saçma anlam pek çok verse1: bu cinayet sessiz cinnet zincirleyin beni niyetim bozuldu başladı dinletim kasvetim kime niyet kime kısmet depresif şikâyetim kekeledi kelimeler dilimde hasar yok çok prozac yuttu malum düşünceler bulaşıcı kronik hasta ruh yasta göz bebeklerim karalar bağladı adaletim temel olamadı mülke ülke kavramı biraz eksik dilimde kharon hain o şizoid karakter yakılacak tek tek yaşayan cesetler setler yıkılacak bilesiniz kursakta kalmadı bizim hiç hevesimiz bak ısındı yeraltı bura 06 hainin mekânı cennet alev aldı… nakarat: hasmım bak bi biz kimiz yada boş ver salla ismimiz yok içmeden sarhoş delileriz sözlerimiz saçma anlam pek çok skit: lanet olsun verse2: rüyamda sırat köprüsünden attım kendimi alevlere doğru baktım yıllar yılı düşmeme rağmen yok alev malev sırat da yok hatta ben bile neyse deli saçması sözler bunlar kara kızıl yalanlar anlayanlar parmak kaldırsın vuralım onları soru soranları kafa yoranları gömün kurtulun derinlere ne yazık ne mutlu benim diyenlere diyenlere ye yo hainin yok saygısı yazgısı çöpe atılmış silinmiş kaygısı septik düşlerinde rap çalgısı gırtlağı yara almış yakmış canını acıtmış sanılmasın ütopya anlattıklarım hepsi de gerçek gün gelecek bir bir görülecek ama bekleyeceksin tarihin sonuna dek nakarat: hasmım bak bi biz kimiz yada boş ver salla ismimiz yok içmeden sarhoş delileriz sözlerimiz saçma anlam pek çok | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| kharon aka hain, rap çalgıları, rap çalgısı, sizoid, sizoid karakter, sızoıd, şizoid, şizoid karakter, şizoid mp3, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||