| | #1 (mesaj-linki) |
Sen de Göremedin mi? (Darp Röportajı) Darp grubuyla sohbet tarzındaki röportajımız ... cHiLeK: Darp Grubunu kısaca tanıtırmısınız ? DARP: Tabiki. Darp 2004 sonlarında kurulmuştur.O zamanlar 3 kişi tarafından (Ertu,Bugra Milat,Kanun) devam ediyordu.İlk albümleri 2005'te çıktı.Adı "Yalan Dolmuş Gerçeklere" idi. Ardından Darp Konserlere çıkmaya bşladı çeşitli mekan ve barlarda. Ardından özel sebepler yüzünden "Kanun" gruptan ayrılmak zorunda kaldı.. Bir süre 2 kişi kalan "Darp" Eskişehir'den Narkoz a.k.a Stanley'i gruba dahil ettiler.Sonrasında 2.albümleri olan "DARPRANGA" yı çıkardılar.Narkoz a.k.a.Stanley'de grup tan ayrıldı.Şu an "DARP" 2 kişi devam etmektedir.Ertu ve Bugra Milat.Geçtiğimiz Ağustos ayında "SENDE GÖREMEDİN Mİ " adlı 3.albümlerini çıkardılar."DARP" sert parçalar yapmaktan hoşlanır.Genel Darp albümleri sert nitelikte olur.Duygusal da severler.Solo albümlerde ise genellikle değinilen konular fazlasıyla sert olmaz.Daha çok duygusal,sosyal konularda parçalar yapmayı seviyorlar..DARP DEVAM ETTİ. EDİYOR.EDECEK... cHiLeK: Grup çalışmalara ne zaman başladı? DARP: Grup 2003 te ilk kayıtlarını yapmaya başladı.O zaman ki ortam ile bu zaman arasında dağlar kadar fark var.Mesela kayıtlarımızı bilgisayar microfonu ile yapıyorduk.Ne back vocal ne mix.Herşey bir kerede çıkıyordu.Parça bitse bile en sonda hata olsa küçük tekrar baştan almak zorundaydık.Çok kalitesiz di yaptıklarımız.Ama hala dinleriz öyle.Güleriz arada bir.. =) cHiLeK: Grup kurmak kimin fikriydi yani bu grup ortaya ne şekilde çıktı nasıl toparlandı ? Bugra: Çok güzel bir soru.Kimse sormamıştı.İlk defa siteniz sordu Teşekkür ederiz.Ertu müzikler yapıyordu.Amatör bir şekilde yapıyordu o zamanlar.Techno da yaptığını gördüm ben (ertu kızma) =) Bir site nin admini tanıştırdı bizi.Bir arkadaş müzikler yapıyor beat ler yapıyor vs. demişti.Bende tanıştır dedim.Çünkü o zamanlar.Bu işi yapabilen kişi çok azdı.Yapanlar birbirini tanıyordu.Sınırlıydı.Şimdiki gibi forumlarda vs. sitelerde herkes uğraşmıyordu.Tanıştıktan sonra her iki taraf ta fikirbirliği yaptı ve grup kurmak öyle oluştu.Grup ismini Bugra milat (ben) Buldu =) cHiLeK: Lyrc yazarken nelerden ilham alırsınız ? DARP: Lirik yazarken belli olmuyor.O Anki içimizdeki duygulara bağlı kalıyor.Hüzün var ise içimizde duygusal yapıyoruz.Birden milliyetçilik duygularımız kabarır sosyal parça yaparız.Birine sinirli oluruz.Sert parça yaparız.Bi bakmışsın çok sevinçliyiz.İçimiz coşku dolu eğlence rapi yaparız =) (tabi şakaydı bu.) cHiLeK: Kendinize örnek aldığınız veya rakip gördüğünüz kişiler/gruplar varmı? DARP: Kendimize örnek aldığımız kimse yok.Eğer örnek alırsak birini ondan etkileneceğimizi düşünüyoruz. Rakip gördüğümüz de kimse yok.Kaliteli yapılan her çalışmayı dinlediğimizde mutlu oluruz... cHiLeK: Rap sizin için neyi ifade ediyor ? DARP: Rap...Ne güzel...=) Rap bizim bir türlü boşalmamızı sağlıyor.Yanlış anlaşılmasın ama =) İçimizdekileri yazıyoruz söylüyoruz içimizi boşaltıyoruz. Rap bizim dostumuz oldu =( cHiLeK: Sizce Türçe Rap'te hak ettiğiniz saygı görüyor musunuz? ERTU: Bilmiyorum ki.Piyasamız o kadar yaşı düştükü ortam o kadar değersiz oldu ki 15 yaşındaki çocuğun bize gösterdiği saygıdan mutlu olamıyorum.Çünkü daha ne istediklerini bilmiyorlar.Kendince bir hareketimize bakıyorlar ardından bu adamın götü kalkmış vs. diyorlar.Ama çok ta güzel arkadaşlar gördük partilerde konserlerde.Bizi seviyorlar.Parçalarımızı ezberlemişler.Resim çekiliyorlar,İmza istiyorlar filan.Mutlu oluyoruz biz.İnş. hep severler bizi. cHiLeK: Grubunuzun ilk günüyle şuanki yeri arasındaki gelişmeler nasıl ? DARP: Her türlü geliştiğimize inanıyoruz. Çok iyi gidiyoruz ALLAH'a şükür.. cHiLeK: Popçularla rapçilerin düet yapmasını nasıl karşılıyorsunuz? DARP: Eğer kaliteli bir pop müzik sanatçısı ile feat yapılırsa neden olmasın..Mesela bakın Sezen Aksu da pop çu,Bu tür bir sanatçı ise neden olmasın.Yeter ki o popçu ile eğlence rapi yapılmasın.. Esasta biz böyle konuşuyoruz ama bu piyasada mümkün değil.Bakın Avrupa piyasasına Artık Pop Listelerinde Rapçilerle olan feat ler koyuluyor.Biz ne kadar istemesekte rap artık pop a kayıyor..=( cHiLeK: Size herhangi birinize popçularla düet teklifi gelse nasıl değerlendirisiniz? ERTU: Mesela Kimden ? cHiLeK: Mesela Sezen Aksu gibi bi popçu veya Ayşe Hatun Önal gibi biri veya Demet Akalın. ERTU: Bilmiyorum..Açıkçası şimdi bir şey konuşmak istemiyorum. cHiLeK: Son olarak neler söylemek istersiniz? DARP: Türkçe Rapi seviyorsanız gerçekten yalandan yollarla sadece peace,respect yollamayın,Bakın underground olarak albümlerini satmaya çalışan arkadaşlarımız var 5 ytl vererek albüm alamayan rap severler peace respect çekmesin artık.Sıkıldık.Sözde rap sever olmayın.Birbirinize saygı gösterin. Saygılı olun. cHiLeK:Teşekkürler ayırdığınız vakit için.. DARP:Biz teşekkür ederiz.. > > Darp - Sende Goremedin Mi < < > > Darp - Sende Goremedin Mi (Hardcore Remix) < < > > Ertu - Boşver < < Zip şifresi: cnntrap.net ![]() ![]() Son Düzenleyen Kral_Aslan; 7 Saat Önce @ 11:39. Sebep: linkler yenilendi. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Sende Göremedin Mi (Darp Röportajı)
TeşekkürLer yaa ... Bu Grubu seviyorum ... KaLemin Önüne Sur Çekemezsin parçasıyLa tanımıştım ben ... Sende Görmedin mi Parçasıda çok güzeL teşekkürLer ... Ama şimdi resimde hangisi hangisi ![]() MeseLa kırmızıLı sakaLLı hangisi ![]() Bide Raportaj da Underground oLarak aLbümLerini satmaya çaLışan arkadaşLar var 5ytl ye aLbümLeri aLın sözde rap sever oLmayın demişLer , ama şimdi heryerde olmuyoki aLbimLer meseLa CashfLow aLmak için izmire mi gidicem aLbümünü, İstanbulada gönderiLiyor ama kısıtlı imkan oldugu için heryere dağılmıyor her yerde olmuyor ... Buda işin başka bi kötü yönü ... seLametLe ... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Sen de Göremedin Mi (Darp Röportajı)
kırmızılı ve sakallı olan buğra abi diğeri ertu abi en alttaki resimde de en çok görünen ve ortalamış olan ertu abi diğeri buğra abi sanırım(bi tek son resimde buğra abiden emin değilim)
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Sen de Göremedin mi? (Darp Röportajı)
Röportaj'a verilen hediye şarkıların indirme adresleri yenilenmiştir...
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| darp, darp albumlerı, darp ve kanun, ertu bosver, ertu boşver, ertu boşver mp3 download, ertu-boşver, goremedın mı, göremedin mi, göremedin mi ? download, |
Sen de Göremedin mi? (Darp Röportajı) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şiir Nehri -2- | virtuecat | Yazın Hayatı | 6444 | 8 Saat Önce 10:00 |
| Sizin Şiirleriniz | NoRanynn | Yazın Hayatı | 629 | 1 Gün Önce 13:00 |
| Hikayeler ve Öyküler -2- | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1688 | 2 Gün Önce 17:59 |
| Fıkralar/Komik Olaylar | Blue Blood | Yazın Hayatı | 1249 | 2 Gün Önce 00:46 |
| Bir Kişi Yeter | NoRanynn | Yazın Hayatı | 187 | 16-05-2008 14:43 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||