| | #1 (mesaj-linki) |
Forum Atışması (Türkçe Rap Lirikleri) Merhaba, Küfürsüz ve ahlak kurallarını çiğnemeden karşılıklı atışabilirsiniz. Diss'i Açıklamak gerekirse ; Rap müziğinde rapcilerin birbirlerini eleştirmek için yazdığı sözlerdir. Genelde birbirine uyumlu kafiyeli kelimelerle biten karşılıklı sözlü atışma. Not : Lütfen sözlerde küfür olmasın aksi takdirde mesajınız silinecektir.Diss atmak istediğiniz kişiye Nickini yazıp söze başlarsanız iyi olur..Kime diss attığınız bilinmesi için... Önemli : Tamamiyle eğlence içindir asla profosyonel gözle bakmayın... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Msxlabs Diss Yarışması
Evet arkadaşlar Bekliyoruz diss lerinizi
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Arkadaşlar aslında daha atraksiyonel yapabilirdiniz bu topic'i.. 4 haftadır hiç kimse size diss atmamış Bence kazanan'a (üstün gelene) ödül verme (itibar veyahutta puan yükseltme)... gibi şeyler yapabilirdiniz bence!! Böylece daha ilgi çekebilirdi bu konu! En azından ben öyle düşünüyorum!
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Bence süper bir konu...Ama ben iyi bir dinleyiciyim sadece... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
gördüğüme göre bu konuda hiç bi yazı olmamısh örnek alın birilerini kim doğru kimler yanlısh gzl ashk sözleriyle rap olamadığı gibi hafif yellemelerle burda çıkmaz tipi hançerin selamı war bu topicten üyelere kalemine güvenen warsa minnet olur ün verene rahat olun tash atmam bana gül verene sinirlerim komplo kurar ağlayan cücelere her konudan shart diil bulunan unsurlar tek kaıttan size ulshan bu benzersiz kelamlar kuru bi mataradan bir damla su ararsan kapalı tut çeneni boğazından akan kanla sulan | |
|
![]() |
| En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
|
| diss atışmaları diss atışması diss küfürsüz yarışma diss yarışması diss yarışması küfürsüz diss yarışması küfürsüz forumda dıss atma forum diss karşılıklı diss küfürsüz diss yarışması lirikler forum rap lirikleri rapçilerin atışması türkçe karşılıklı diss türkçe karşılıklı rap nickleri |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||