Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-11-2006   #1 (mesaj-linki)
Kazanowa
Rapisyan'dan Meister-X'e Diss

Rapisyan 'in Yalan Sözlerle Röportaj Yapipta, Haklarinda İleri Geri Konuştukları İçin Meister-X'e Diss Kayita Girmişti!
Beklenen Diss'te Geldi.
Dowloand Etmek İcin;
http://www.beyazgul.net/deneme/Rapisyan-Meister%20Sikister.mp3

ALINTIDIR

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-07-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Rapisyan'dan Meister-X'e Diss

paylaşımın için çok saol emegine saygı gösteriyorum ama ben hiç bişey anlamadım şunu daha kolaylaştırsan diyoryum emir degil sadece rica tekrardan teşekürler
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
rapisyan diss,
Rapisyan'dan Meister-X'e Diss Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Meister-X feat. Cem Sultan - Bu Sabah (Track) CrasHofCinneT Haberler - Tanıtım 1 21-03-2008 16:49
Rammstein - Der Meister MaRCeLLCaT Yabancı Şarkı Sözleri 0 27-02-2008 22:21
Meister-X - Canımı Sıkmayın (E.p) CrasHofCinneT Underground Albümler 1 30-01-2008 04:02
Meister - X'den Albüm Öncesi 2 Track ThinkerBeLL Haberler - Tanıtım 0 12-05-2007 20:28
Rapisyan - Meister Sikister (Diss Meister-x) Kazanowa Haberler - Tanıtım 0 02-12-2006 14:47
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:27Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08930492 saniyede (63.22% PHP - 36.78% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz