| | #1 (mesaj-linki) |
Deposit a.k.a RaptRator- Best Be Race (Full Albüm)
DeposiT A.k.a RaptRatoR 2003 te rap dinlemeye başladı, 2006 yılındada Üretmeye Başladı ve Bir çok Mc ile Ft'i Var.Fazla Destek Görmedi.Kendi Emekleriyle tracklerine devam eden RaptRatOr "Best Be Race"adlı aLbüm çıkardı 7 Trackten Oluşmuştur Albüm=Best Be Race Sanatçı=DeposiT A.k.a RaptRatoR Şehir=Adana/Seyhan Mikrofon=Carol Albüm İçindeki Şarkılar 1) Best Be Race 2) Kurdum Yeni Bir Kurum 3) Irak'ta Dünya ( feat Cry ) 4) Cehennemin Dibi 5) Kral Adana 6) Gülemiyorum ( feat Kefen ) 7) Dost Sandım ( feat Risk ) ŞİMDİ İNDİR= http://s3.dosya.cc/DeposiTA.k.aRaptR...eRace.rar.html inşallah beğenirsiniz Son Düzenleyen raptrator; 20-05-2008 @ 10:23. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| deposit a.k.a raptrator- best be race, deposit a.k.a raptrator-best be race, raptrator, raptratör, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||