Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-01-2007   #1 (mesaj-linki)
Facia - BosBorus Fackleri (Diss)

CnnTRap'den Açıklama; Ankara'dan Facia olarak sunduğumuz şarkıyı düzeltiyoruz... Hata'dan dolayı özür dileriz. (CrasHofCinneT)
Asıl Haber; Facia aka Kitle İmha Belçika'nın Anvers şehrinde kalan gurbetçi mc'lerimizden. Facia aka Kitle İmha'nun bosborus'a yaptığı diss'ini sunuyoruz... Keyifli dinlemeler...

Invalid User
FaciaFan.NeT

Son Düzenleyen NoRanynn; 30-05-2007 @ 18:41.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-01-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Facia - BosBorus Fackleri (Diss)

Facia Yapmışsa İyidir..Dinlemek Lazım..
Eski 25-01-2007   #3 (mesaj-linki)

Dinledim Ama Bence Bu Eski Ankara Facia Deil..Karanfil Albümünü Dinlemiştim..

İnsanın Sesi Bukadar Mı Değişir..Facia Olamaz..!Başkasıysa Bilmiyorum..
Eski 01-02-2007   #4 (mesaj-linki)
cash_flow

serdar sen hala oralardamısın olm!!atı olan üsküdarı gectıııı
Eski 01-02-2007   #5 (mesaj-linki)

yok ya bu facia diil biraz garip ses sanki dimi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ankara undergraound facia, bosborus, bosborus rap, diss arşivi rap ankara, facia, facia albümleri, facia ankara, facia eski ankara, sesi facia, türkce diss album,
Facia - BosBorus Fackleri (Diss) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları SailorGirl Röportajlar 83 19 Saat Önce 17:33
Türkçe Rap/HipHop - CnnT Diss Arşivi CrasHofCinneT Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 89 1 Gün Önce 23:05
Norm Ender (Diss Track) Rapturko Haberler - Tanıtım 3 24-08-2008 23:27
İntikam Ateşi - Ben Ağlatırken (Diss) SailorGirl Arşive Kaldırılan Konular 15 30-04-2007 15:28
Diss Rap'in Asıl Kısmı Değil (Genç Nesil) CrasHofCinneT Haberler - Tanıtım 1 18-12-2006 11:13
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:14Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10700703 saniyede (59.76% PHP - 40.24% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR