| | #1 (mesaj-linki) |
Sansar - Rahatsız (Track) ![]() Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Sansar yeni albümü için çalışmalarına başlamış durumda. Albüm öncesi çeşitli Mixtape türü şarkılarla sizlerle buluşacak olan Sansar, CnnTRap üyelerine “Rahatsız” isimli parçasını sunuyor. Parçanın mix’i Denizli’den No.1’e ait. Karşınızda “Sansar - Rahatsız”. Keyifli dinlemeler. Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 22-10-2008 @ 04:24. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Sansar - Rahatsız (Track)
heh diledim manyak ya bu adam supoer ama kufursuz edemiyor ![]() heh diledim ya bu adam supoer ama kufursuz edemiyor Son Düzenleyen bygalloz; 28-01-2007 @ 21:55. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Mütiş Parça..Sansar Döktürmüş Yine.. Lirikler Hoşuma gtti..Başarılar.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Link güncellendi
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Sansar - Rahatsız (Track) 4ewa SanSaR... | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| rahatsiz mp3 download, sansar - rahatsız, sansar rahatsiz, sansar rahatsız, sansar rahatsız download, sansar rahatsız mp3, sansar rahatsz, sansar-rahatsiz, sansar-rahatsız, sansar-rahatsız download, |
Sansar - Rahatsız (Track) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sansar (Sansar Kimdir? - Sansar Hakkında) | INIFERNO | Müzik tr | 4 | 4 Hafta Önce 17:38 |
| SanSar Salvo - Toplama Albüm | deneraluzy | Underground Albümler | 2 | 12-10-2008 13:05 |
| Bedbin Ft. Anekdot & Rıfat Al-Zein - Misilleme [Sansar Diss] (Track) | NoRanynn | Haberler - Tanıtım | 3 | 28-08-2008 01:41 |
| Sansar - Paranı Verdim (Diss Track) | dse | Haberler - Tanıtım | 9 | 19-08-2008 18:52 |
| Sansar - Muzzam Perdah (Albüm) | Cezalı | Underground Albümler | 1 | 04-05-2008 23:55 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||