Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-01-2007   #1 (mesaj-linki)
Sansar - Rahatsız (Track)

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Sansar yeni albümü için çalışmalarına başlamış durumda. Albüm öncesi çeşitli Mixtape türü şarkılarla sizlerle buluşacak olan Sansar, CnnTRap üyelerine “Rahatsız” isimli parçasını sunuyor. Parçanın mix’i Denizli’den No.1’e ait. Karşınızda “Sansar - Rahatsız”. Keyifli dinlemeler.

> > Sansar - Rahatsız < <
Zip şifresi: cnntrap.net

Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 22-10-2008 @ 04:24.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-01-2007   #2 (mesaj-linki)
bygalloz
Cvp: Sansar - Rahatsız (Track)

heh diledim manyak ya bu adam supoer ama kufursuz edemiyor

heh diledim ya bu adam supoer ama kufursuz edemiyor

Son Düzenleyen bygalloz; 28-01-2007 @ 21:55. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 28-01-2007   #3 (mesaj-linki)

Mütiş Parça..Sansar Döktürmüş Yine..

Lirikler Hoşuma gtti..Başarılar..
Eski 17-09-2007   #4 (mesaj-linki)

Link güncellendi
Eski 06-10-2007   #5 (mesaj-linki)

4ewa SanSaR...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
rahatsiz mp3 download, sansar - rahatsız, sansar rahatsiz, sansar rahatsız, sansar rahatsız download, sansar rahatsız mp3, sansar rahatsz, sansar-rahatsiz, sansar-rahatsız, sansar-rahatsız download,
Sansar - Rahatsız (Track) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sansar (Sansar Kimdir? - Sansar Hakkında) INIFERNO Müzik tr 4 4 Hafta Önce 17:38
SanSar Salvo - Toplama Albüm deneraluzy Underground Albümler 2 12-10-2008 13:05
Bedbin Ft. Anekdot & Rıfat Al-Zein - Misilleme [Sansar Diss] (Track) NoRanynn Haberler - Tanıtım 3 28-08-2008 01:41
Sansar - Paranı Verdim (Diss Track) dse Haberler - Tanıtım 9 19-08-2008 18:52
Sansar - Muzzam Perdah (Albüm) Cezalı Underground Albümler 1 04-05-2008 23:55
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:27Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10211205 saniyede (66.87% PHP - 33.13% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz