Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-06-2008   #1 (mesaj-linki)
Logic - L(OG)IC E.P (Full Albüm)

L(OG)IC E.P.rar

Best Web Hosting - Dedicated Server

http://www.fileden.com/files/2007/8/...29IC%20E.P.rar

RapidShare: Easy Filehosting

zSHARE - logic e.p.rar

http://suikast.de/mp3.php?action=vie...id=1673&cid=40

wwww.myspace.com/logicsokak14

:: Sokak14 - Herkesdinlesin.com

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-06-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Logic - L(OG)IC E.P (Full Albüm)

Çok iyi bir albüm logicin çalışmaları her zaman sağlam oluyor albümü beğenmedim...
Eski 30-06-2008   #3 (mesaj-linki)

Alıntı:
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Çok iyi bir albüm logicin çalışmaları her zaman sağlam oluyor albümü beğenmedim...

çok iyi bir albüm demişsin ama cümle sonunu beğenmedim diye bitirmişsin neyse bence bidaha 2 3 sene snra bu kalitede bi albüm yapılır onuda logic yapar zaten
Eski 01-07-2008   #4 (mesaj-linki)

Beğenildi, beğendim albümü yanlışlık yok son kelimem dışında beğendim yazacağıma beğenmedim yazmışım üzgünüm akıl bi aşağı bi yukarı gidip geliyor... ; )
Eski 02-07-2008   #5 (mesaj-linki)

OG Parçası hoşuma gitti.albüm başarılı..
teşekkürler
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
l(og)ic, l(og)ic e.p, l(og)ic e.p suikast.de, logic, logic 2008 albüm, logic e.p, logic ep, logic l(og)ic [full album], logic og, underground 2008 e.p,
Logic - L(OG)IC E.P (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Infaz & Serkeş - Bi Albüm Versem (Full Albüm) NoRanynn Underground Albümler 2 1 Hafta Önce 16:19
Logic a.k.a Gamble - Fakirhane (Full Albüm) NeutralizeR Underground Albümler 0 16-02-2008 10:54
Logic - Dicksiyon Dersleri Part 1 (Full Albüm) eastcoaster Underground Albümler 1 11-11-2007 22:24
Logic - Sebeb- i Ziyaret (Full Albüm) Rapistist Underground Albümler 2 04-06-2007 08:24
3GeN & Logic - Uzak Mesafeler E.P [Full Albüm] Cul_De_Sac Arşive Kaldırılan Konular 2 01-02-2007 18:49
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:25Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.60913301 saniyede (-58.35% PHP - 158.35% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz