| | #1 (mesaj-linki) |
Tall King Gunz'dan Yeni Parça "Tanıyamadım" izmir'den serbest bölge ailesinin bir üyesi olan Tal King Gunz grubu son parçaları "Tanıyamadım (King Gunz Geliyor)" isimli parçalarıyla karşımızda. Westcoast ritimlerine sahip olan parça yeni nesil Türkçe westcoast stilinin gelecegini yansıtıyor. Tamamı westcoast olan bir albüm hazırlığında olan Tal King Gunz ayrıca İzmir'in en büyük ailesi olan İMF(İZMİR MÜZİK FACTORY) toplulugu içindede çalışmalarına devam etmektedir, çok yakında İMF Compilation vol.1 isimli albümleri tüm Turkiye ile aynı anda sitemizdede yayınlanacaktır. Tall King Gunz Diğer; > > Talking Guns ve Orontez'den Ortak Operasyon! < < Son Düzenleyen NoRanynn; 30-05-2007 @ 18:43. | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| tal kin guns, tall kin guns, tall king gunz, tall king gunz resimleri, winx kin yeni resimleri, winx yeni türkçe, yeni gunz, |
| Konu Araçları | |
Tall King Gunz'dan Yeni Parça "Tanıyamadım" Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Göz Kırpmaları - Msn Göz Kırpmaları | Morrigan | MSN Göz Kırpmaları (Winks) | 69 | 6 Gün Önce 19:31 |
| Yeni Ortaya Çıkan Dinler - Bahailik | ThinkerBeLL | Din/İlahiyat | 3 | 05-07-2008 18:12 |
| Müzik Tarihi | ThinkerBeLL | Müzikhol | 4 | 21-01-2008 23:21 |
| Batı İdeolojisi, Irkçılık ve Ulusal Kimlik Sorunumuz | ThinkerBeLL | Siyasal Bilimler | 1 | 22-09-2007 21:16 |
| İtalyan Sineması | Asi-BeL | 7. Sanat (Sinema) | 4 | 08-06-2007 12:49 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||