| | #1 (mesaj-linki) |
RoY - Réal Yalanlar (Full Albüm) İstanbul / Silivri'de ikamet etmekte olan RoY underground olarak ilk solo albümü "Real Yalanlar"ı tamamladı. Albümde Roy'a Barkod, Mc Erdem, Lugal, Fenomen ve Fransızca vocaliyle Lemeilleur gibi isimler eşlik etmektedir. 12 track'den oluşan albumün Kayıtları Silivri Di-Key Recordz'da tamamlanmış olup mix ve mastering Roy'a aittir. Beatlerde ise Armonycoma ve Efor imzaları bulunmaktadir.Keyifli dinlemeler.. RoY - Réal Yalanlar Tracklist: 01-İntro 02-Takip Et Beni 03-Bir Kaşık ve Biraz Su 04-Gök Benim Gürülderim [Ft. Mc Erdem] 05-Aldırış Etme [Ft. Barkod] 06-Kalemimi Yere Bıraktım 07-Yeni Metin Belgesi 08-Allah Benim Belamı Verdi [Skit] 09-Kırarım Bacagını 10-Rol Yapamadım [Ft. Lemeilleur & Lugal] 11-Tamam Kabul [Ft. Fenomen] 12-Nafile [Outro] Teşekkürler; Albümü bitirebilmem için desteklerini üzerimden hiç esirgemeyen Aileme, Sevgilime, Akrabalarıma özellikle yapım aşamasında yanımda bulununan ve aynı unsur için bir arada beraber çalıstıgımız Di-Key bünyesindeki ekip arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Armonycoma (4-5) & Efor (11) sayılı tracklerin beatlerini esirgemediginiz için Thanx beyler... İnşallah emeklerinizi katletmemişimdir.. =) (2,6,7,9) Free (1,3,10,) Roy edit (12) Roy Son olarak; Sivas : BARKOD İstanbul/Zeytinburnu [Kelepçe Clan] : MC ERDEM İstanbul/Sarıyer : LEMEİLLEUR İstanbul/Silivri [Di-Key]: LUGAL & FENOMEN Vocalleriyle bana eşlik ettikleri için teşekkürler.Yollarınız açık ola... Çok geçmeden sıradaki albüm projesi "RoY & Lugal ortak E.p" ile geri dönücem. Selametle Keyifli dinlemeler... Silivri Underground Roy [Realist Yalancı] Bu arada yakamdan ellerini cekmemekte ısrarcı olan ******lar, Canınız cehenneme! Silivri Restcost ! Ya adam,yada sürprizlere hazırlıklı olucaksınız. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| canınız cehenneme skit, roy 2007 albüm, |
RoY - Réal Yalanlar (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İspanya League Son Haberler | INIFERNO | İspanya Primera Division | 158 | 4 Hafta Önce 23:50 |
| Zerrin Özer (Zerrin Özer Kimdir? - Zerrin Özer Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 7 | 18-04-2008 01:07 |
| Grup Tünel - Neden Herkes Susuyor? (Full Albüm) | gurbetcirapci | Underground Albümler | 2 | 09-11-2007 18:03 |
| La Liga | PiSiK0PATR | İspanya Primera Division | 3 | 03-07-2007 10:44 |
| Real Estate | virtuecat | INTERNATIONAL FORUM (English) | 0 | 21-10-2006 19:05 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||