Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-02-2007   #1 (mesaj-linki)
RoY - Réal Yalanlar (Full Albüm)

İstanbul / Silivri'de ikamet etmekte olan RoY underground olarak ilk solo albümü "Real Yalanlar"ı tamamladı. Albümde Roy'a Barkod, Mc Erdem, Lugal, Fenomen ve Fransızca vocaliyle Lemeilleur gibi isimler eşlik etmektedir. 12 track'den
oluşan albumün Kayıtları Silivri Di-Key Recordz'da tamamlanmış olup mix ve mastering Roy'a aittir. Beatlerde ise Armonycoma ve Efor imzaları bulunmaktadir.Keyifli dinlemeler..

RoY - Réal Yalanlar Tracklist:
01-İntro
02-Takip Et Beni
03-Bir Kaşık ve Biraz Su
04-Gök Benim Gürülderim [Ft. Mc Erdem]
05-Aldırış Etme [Ft. Barkod]
06-Kalemimi Yere Bıraktım
07-Yeni Metin Belgesi
08-Allah Benim Belamı Verdi [Skit]
09-Kırarım Bacagını
10-Rol Yapamadım [Ft. Lemeilleur & Lugal]
11-Tamam Kabul [Ft. Fenomen]
12-Nafile [Outro]

Teşekkürler;
Albümü bitirebilmem için desteklerini üzerimden hiç esirgemeyen Aileme, Sevgilime, Akrabalarıma özellikle yapım aşamasında yanımda bulununan ve aynı unsur için bir arada beraber çalıstıgımız Di-Key bünyesindeki ekip arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.

Armonycoma (4-5) & Efor (11) sayılı tracklerin beatlerini esirgemediginiz için Thanx beyler... İnşallah emeklerinizi katletmemişimdir.. =)
(2,6,7,9) Free (1,3,10,) Roy edit (12) Roy

Son olarak;
Sivas : BARKOD
İstanbul/Zeytinburnu [Kelepçe Clan] : MC ERDEM
İstanbul/Sarıyer : LEMEİLLEUR
İstanbul/Silivri [Di-Key]: LUGAL & FENOMEN

Vocalleriyle bana eşlik ettikleri için teşekkürler.Yollarınız açık ola...

Çok geçmeden sıradaki albüm projesi "RoY & Lugal ortak E.p" ile geri dönücem.

Selametle Keyifli dinlemeler...

Silivri Underground
Roy [Realist Yalancı]

Bu arada yakamdan ellerini cekmemekte ısrarcı olan ******lar, Canınız cehenneme!
Silivri Restcost ! Ya adam,yada sürprizlere hazırlıklı olucaksınız.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
canınız cehenneme skit, roy 2007 albüm,
RoY - Réal Yalanlar (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İspanya League Son Haberler INIFERNO İspanya Primera Division 158 4 Hafta Önce 23:50
Zerrin Özer (Zerrin Özer Kimdir? - Zerrin Özer Hakkında) Mystic@L Müzik tr 7 18-04-2008 01:07
Grup Tünel - Neden Herkes Susuyor? (Full Albüm) gurbetcirapci Underground Albümler 2 09-11-2007 18:03
La Liga PiSiK0PATR İspanya Primera Division 3 03-07-2007 10:44
Real Estate virtuecat INTERNATIONAL FORUM (English) 0 21-10-2006 19:05
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:08Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09501696 saniyede (52.80% PHP - 47.20% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR