Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 13-02-2007   #1 (mesaj-linki)
Elnino - Sözüm Meclisten İçeri (Track)

Elnino - Sözüm Meclisten İçeri!
Yazar CrasHofCinneT

CnnTRap üyelerine yeni parçasını hediye eden Elnino açıklamasını şu şekilde yapıyor;
Hepimizin söylecek sözü vardır elbet... Kiminin ki meclis dışı, kiminin ki de içi ! Yıllardır içinden çıkılamayan ve çözüm bulunamayan lanet olası terör...
Kaç beden kaybettik, kaç şehit verdik, nedir bu sorumsuzluk ?
Neden alınan kararlar uygulanamaz ?
Demokrasi nerde ?

Keyifli dinlemeler...
Online; Elnino Music Production (Elnino 2006 ©)

Son Düzenleyen NoRanynn; 30-05-2007 @ 19:12.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-02-2007   #2 (mesaj-linki)
DRKNESS
Cvp: Elnino - Sözüm Meclisten İçeri (Track)

bayılıyorum buna çok saol
Eski 17-02-2007   #3 (mesaj-linki)

saoL güselmis
seref -namus dan biliyorum bu cocugu (:
Eski 19-02-2007   #4 (mesaj-linki)

bu sarkının devamı niteliginde bi diger parca daha albumde olacak. gercekten cok iyi tepkiler alıyorum. tum yorumlar icin tesekkurler.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
elnino - sözüm meclisten iceri, elnino mp3 download, elnino sözüm meclisten içeri, elnino sözüm meclisten mp3, elnino şeref namus mp3 download, elnino-sözüm meclisten içeri download, elnıno kımdır, sözüm meclisten içeri, sözüm meclisten içeri download, sözüm meclisten içeri klip,
Elnino - Sözüm Meclisten İçeri (Track) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Elnino & Jet Aydın - Kalbini Kırarım ELNINO Haberler - Tanıtım 10 24-09-2008 14:49
Elnino - Kızımız İçin Yaşıyordum (Albüm) NoRanynn Underground Albümler 0 01-05-2008 08:37
Elnino - Nöbetteyim Gelecem (Full Albüm) CrasHofCinneT Underground Albümler 3 22-11-2007 00:48
Elnino - Atraksiyon (Albüm ve 2 Tane Klip) ELNINO Haberler - Tanıtım 0 06-07-2007 04:03
Elnino (Elnino Kimdir? - Elnino Hakkında) INIFERNO Müzik tr 1 10-03-2007 13:08
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:32Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12006307 saniyede (58.90% PHP - 41.10% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz