Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 25-02-2007   #1 (mesaj-linki)
Karışık Türkçe Rap Şarkıları 10 Parçalık Paket Karışık Türkçe Rap Şarkıları 10 Parçalık Paket
- Anekdot & Doğu feat. Pit10 - Biz Bize
- Asya Sentez feat. Sharapnel - Rap Adına
- Ayben feat. Emre - Yetenekoloji
- Efsun - Sadece Güldüm
- Ender - Eksik Etek
- Info & Canka - Kaliteniz Olsada feat. Pit10
- Pit10 - Tribal Enfeksiyon
- Sagopa Kajmer - S.K.T.R.N.G.D.N.
- SBTJ - Show
- Yasin - Hadi S.ktir

Hazırladığımız 10 parçalık Türkçe Rap paketi karışık seçip sizlere sunduk keyifli dinlemeler...

> > Albümü İndir < <
Zip şifresi; cnntrap.net
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-02-2007   #2 (mesaj-linki)
kandela
Cvp: Karışık + 16 Rap şarkılar Cvp: Karışık + 16 Rap şarkılar
bular var zati mümkünse sagopa kajmer gerilim 99 koyabilirmisiniz okadar aradım bulamıyorum valla
Eski 25-02-2007   #3 (mesaj-linki)
Alıntı:
kandela adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bular var zati mümkünse sagopa kajmer gerilim 99 koyabilirmisiniz okadar aradım bulamıyorum valla

Arkadaşım arıyorum tüm albümlerini paylaşacamda kopyala yapıştırı beceremedim tek istediğini bulmaya çalıcam
Eski 25-02-2007   #4 (mesaj-linki)
teşerkkür ederim. sagolun.
Eski 25-02-2007   #5 (mesaj-linki)
Alıntı:
kandela adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İyi dinlemeler

sagopa kajmer
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
rap şarkıları rap sarkilar rap sarkilari rap sarkı rap sarkılar rap sarkıları rap Şarkilar rap Şarkilari rap şarkı rap şarkılar rap şarkıları rap şarkısı tüm rap şarkılar türkçe rap şarkılar şarkılar rap
Konu Araçları

Karışık Türkçe Rap Şarkıları 10 Parçalık Paket Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Şarkı belleğimizi yoklayalım NoRanynn Forum Oyunları/Online Oyunlar 409 24-04-2008 18:25
Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 1060 22-02-2008 14:50
Canka - Karışık (Track'ler) PskolojiK MaynaĞ Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 3 03-01-2008 02:43
Rap Müzik ve Terimleri melish Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 17 21-09-2007 16:18
Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] NoRanynn Arşive Kaldırılan Konular 1550 15-04-2007 11:05
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:34
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10478997 saniyede (64.85% PHP - 35.15% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR