| | #1 (mesaj-linki) |
KuvvetMira - Disstortion E.P Track List; 1. Çilek İntro 2. Sagopa Kajmer - Kır Kalbini Ver Elime 3. Sagopa Kajmer & Kolera - Duygu Sömürgesi 4. Kuvvetmira Rarp Stickz (Mozole Mirach & Zet & Sitem Depresif & Raffine & Kolera & Sagopa Kajmer)- Toplamam Yerde Kalır Kırıntın 5. Bling Blingterlude 6. Kuvvermira Rapstick (inc:Mozole Mirach & Raffine & Sitem Depresif & Zet ) Antrakta Paydos Disstortion E.P. Alternatif link: Download RapidShare : Download Son Düzenleyen Misafir; 17-09-2007 @ 14:34. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Kuvvetmira - Disstortion E.P
Buda Sagopa'nın Sevdiğim Disslerinin Arasında... Mükemmel Bi Söz Yazarı.. Bu Adam Bana Diss Yapacak ve Ben Susmıcam He ![]() Ceza susmuyo ayrı meselede... Süper Şarkı.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Kuvvetmira - Disstortion E.P ya bende bu sarkıyı arıodum valla cok saoL | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
çoooook teşekkür ettim arkadaşım | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Eyw Kardes saol
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| disstortion, disstortion download, disstortion e.p, disstortion ep, disstortion ep 2, disstortion ep download, disstortion ep mp3, kuvvetmira diss, sagopa kajmer disstortion ep, toplamam yerde kalır kırıntın, |
Kuvvetmira - Disstortion E.P Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dj Mic Check Kuvvetmira MegaMix-Tape | BrookLyn | Haberler - Tanıtım | 0 | 12-10-2007 03:10 |
| Kuvvetmira - Kafile Snippet | SailorGirl | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 11-08-2007 11:53 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||