Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 17-04-2007   #1 (mesaj-linki)
izmirraptir
TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm) TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm)

Arkadaşlar ben indirdiğimden beri favori grubum oldu ..sizinde beyenceğinize inanıyorum dinlemediyseniz bence indirip dinleyin

TheRevolt - Rap Bizim Mahalle UnderGround 2007.rar dosyam.net

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 24-04-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm) Cvp: TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm)

TheRevolt - Rap Bizim Mahalle

Çalışmaları 2 buçuk ay önce başlayan ve tam mozaik bir yapıya sahip olan Rap Bizim Mahalle TheRevolt'un bolca çaba sarfederek fakat büyük stress altında oluşan bir underground.
Albüm'de her kesime ait ve özellikle normal bir insanda bulunması gereken hislere hitap eden en az bir bölüm olduğunu düşünüyoruz.
Albümde intro ve outro dahil 16+1skit 17 track bulunuyor.
Neden Rap Bizim Mahalle dersek rap bizim hayat tarzımızken yani genel olarak tüm underground camiası bununla uğraşırken bi takım şahıslar bunu kullanmaya başladı bütün eziyeti çeken undergroundçıların emeklerinin çalındığını düşündük bu yüzden Rap Bizim Mahalle.
TheRevolt olarak bu çalışmada mclerden Mungo, Papel ve Innocent yer almakta.
Albümde İzmir'den 2 grupla feat bulunmakta İzmir Royal Squad ve Ebedi Karanlık klanlarına teşekkür ederiz.
Albüm prodüktörlüğü Hakan Çeliker, KimbLe ve MunGo'ya ait.
Revolt Recordz imzası taşıyor.
Underground alemine saygılarımızı iletiyoruz.
Ve albümümüz Sizlerle r.i.p Sulh diyoruz..

PlayList:
Intro(RBM)
Rap Bizim Mahalle
Sesime Ses Verdi
Dilimde Kaldı Sözüm
Kır Bardakları
Arıza Gangsta
Boş Yere (zaman)
İster Ağlat Öldür
Birlik
Hadi Len
Son Gülüş
İbret Olsun(skit)Hayatını S.k.y.m
Hayatını S.k.y.m
Yalnızlık Benim Eskim Eşimdir
Kurşunların Vebali
Ebedi Karanlık
As(Outro)

Alternatif olarak:

> > TheRevolt - Rap Bizim Mahalle < <
Zip şifresi; cnntrap.net
Eski 28-04-2007   #3 (mesaj-linki)
razakı35
Cvp: TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm) Cvp: TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm)

dünkü dumlupınar üniversitesindeki performansınız cok güseldi albümde cok güsel bizim mahalle başarılarınızın devamını dilerim süpersiniz //razakı aka 35denn ..... MzffR
Eski 29-04-2007   #4 (mesaj-linki)

Teşekkürler dostum ellerine sağlık.
Eski 15-05-2007   #5 (mesaj-linki)
sinnercity16

kardeş çokk güsel şarkılar war özellile kır bardakları çok başarılı bi şarkı olmuş
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
2008 therevolt rap bizim mahalle, bizi mahalle mp3, bizim mahalle şarkısı, bizim mahalle söz, bizimmahalle şarkısı, dumlupınar mahalle sözleri, mahalle rap, mungo rap bizim mahalle, mungo şarkı sözleri, rap bizim, rap bizim mahalle download, the revolt ister ağlat ister öldür, therevolt, therevolt şarkı sözleri, türkçe rap playlist,
Konu Araçları

TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları SailorGirl Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 82 4 Hafta Önce 21:06
Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 1060 22-02-2008 14:50
Canka - Karışık (Track'ler) PskolojiK MaynaĞ Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 3 03-01-2008 02:43
Rap Müzik ve Terimleri melish Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 17 21-09-2007 16:18
Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] NoRanynn Arşive Kaldırılan Konular 1549 15-04-2007 11:05
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 03:31Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12057304 saniyede (60.57% PHP - 39.43% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR