| | #1 (mesaj-linki) |
TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm) Arkadaşlar ben indirdiğimden beri favori grubum oldu ..sizinde beyenceğinize inanıyorum dinlemediyseniz bence indirip dinleyin ![]() TheRevolt - Rap Bizim Mahalle UnderGround 2007.rar dosyam.net | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm) TheRevolt - Rap Bizim Mahalle Çalışmaları 2 buçuk ay önce başlayan ve tam mozaik bir yapıya sahip olan Rap Bizim Mahalle TheRevolt'un bolca çaba sarfederek fakat büyük stress altında oluşan bir underground. Albüm'de her kesime ait ve özellikle normal bir insanda bulunması gereken hislere hitap eden en az bir bölüm olduğunu düşünüyoruz. Albümde intro ve outro dahil 16+1skit 17 track bulunuyor. Neden Rap Bizim Mahalle dersek rap bizim hayat tarzımızken yani genel olarak tüm underground camiası bununla uğraşırken bi takım şahıslar bunu kullanmaya başladı bütün eziyeti çeken undergroundçıların emeklerinin çalındığını düşündük bu yüzden Rap Bizim Mahalle. TheRevolt olarak bu çalışmada mclerden Mungo, Papel ve Innocent yer almakta. Albümde İzmir'den 2 grupla feat bulunmakta İzmir Royal Squad ve Ebedi Karanlık klanlarına teşekkür ederiz. Albüm prodüktörlüğü Hakan Çeliker, KimbLe ve MunGo'ya ait. Revolt Recordz imzası taşıyor. Underground alemine saygılarımızı iletiyoruz. Ve albümümüz Sizlerle r.i.p Sulh diyoruz.. PlayList: Intro(RBM)Alternatif olarak: > > TheRevolt - Rap Bizim Mahalle < < Zip şifresi; cnntrap.net | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm) dünkü dumlupınar üniversitesindeki performansınız cok güseldi albümde cok güsel bizim mahalle başarılarınızın devamını dilerim süpersiniz //razakı aka 35denn ..... MzffR | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm)
Teşekkürler dostum ellerine sağlık.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm)
kardeş çokk güsel şarkılar war özellile kır bardakları çok başarılı bi şarkı olmuş | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
TheRevolt - Rap Bizim Mahalle (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları | SailorGirl | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 82 | 4 Hafta Önce 21:06 |
| Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 1060 | 22-02-2008 14:50 |
| Canka - Karışık (Track'ler) | PskolojiK MaynaĞ | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 3 | 03-01-2008 02:43 |
| Rap Müzik ve Terimleri | melish | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 17 | 21-09-2007 16:18 |
| Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1549 | 15-04-2007 11:05 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||