| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Özge - Eksik Etek Cevap (Diss Track) Özge ve Nesli Beni gece gece güldürdünüz ama ne yazıkki ağzımla gülemedim(O derece süper olmus yani)!!! Saolun sizin gibi üstadlarımız varken bu ülkede rap camiası dimdik ayakta durur..dememi falan bekliyosanız yanılıyosunuz.. Bence Norm o Dissi tam sizin gibi kendini bilmezlere yazmıs ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Özge - Eksik Etek Cevap (Diss Track)
bence okadar da ii değil çoğu eksik etekten alıntı tamamını kendi yazsa ii olurmuş bence ermana kapak olavak kadar değil ben beğenemedim | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
eh işte idare eder güsel olmus diyebiliriz sagol emegine saglık
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
bence bayanlar için harika biraz sansur yapsa idi heryerde çalardım
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
elinde imkanlarla elinden geldiğince yapmaya çalışmışlar
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| nesli özge, özge ile nesli, özge nesil, özge nesli, özge ve nesli, |
| Konu Araçları | |
Özge - Eksik Etek Cevap (Diss Track) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İslam Ansiklopedisi | tangozcan | Müslümanlık/İslamiyet | 21 | 1 Hafta Önce 09:18 |
| Cevap & Fieber - Hedefin Kalbi (L.p) | CrasHofCinneT | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 8 | 08-07-2008 16:32 |
| Hayz ve Nifas | NoRaBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 2 | 27-01-2007 21:41 |
| Cevap - Kayıp Anahtarlar (Full Albüm) | GusinapsE | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 2 | 11-01-2007 23:21 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||