Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-06-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Özge - Eksik Etek Cevap (Diss Track)

ya işin komik tarafı diss yapan biri kendi orjinal sözlerini yazar bu ne ya adamın şarkısını almış bize diss die yutturcak peh ses desen oda yok NO hashas NO vitamine
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-07-2007   #17 (mesaj-linki)

beğenmedim yaaa
diss böyle mi olur
bu kız cartelin cezayla fuata yaptığı diss i dinlememiş galiba
Eski 12-07-2007   #18 (mesaj-linki)
dogus

ne yalan söliyim güldüm vallaa..kötü diyemem.ama cok da güzel diyemem.idare eder diyorumm.ama hostu yanii..
unutmadan bu dizz mizz bişiler yazıyo cvplarda ben anlamam sizin kadar ama o sebepten yorumumu böle yaptımm.hip hop falanda tarzım degillzatenn..
Eski 28-07-2007   #19 (mesaj-linki)

İşte bi iş ne kadar popüler hale gelirse böyle suyu çıkar hadi popun suyunu falan çıkardınız anlıyorumda,rock ve rap müziğinde tabiri yerindeyse böyle densiz arkadaşlar yüzünden suyu çıktı evde çalan tıngırtının üstüne iki söz söyleyince rap oluyo diss parça oluyo.Ne Erman Ender gerzekleri,ne Bu evde kalmıs kız kurusu Özge nede bunun gibi özentiler kulak tırmalamaktan öteye gidemez.
Eski 30-07-2007   #20 (mesaj-linki)
MRxLORD

Arkadasim Paylasimin icin cok tesekkürler,ama Pek beyenmedim(Puan-10)
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kızların cevabı,
Özge - Eksik Etek Cevap (Diss Track) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cevap & Fieber - Hedefin Kalbi (L.p) CrasHofCinneT Underground Albümler 6 1 Hafta Önce 13:21
İslam Ansiklopedisi tangozcan Müslümanlık/İslamiyet 21 25-08-2008 09:18
Hayz ve Nifas NoRaBeLL Müslümanlık/İslamiyet 2 27-01-2007 21:41
Cevap - Kayıp Anahtarlar (Full Albüm) GusinapsE Underground Albümler 2 11-01-2007 23:21
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:23Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10161209 saniyede (60.48% PHP - 39.52% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR