| | #41 (mesaj-linki) |
Cvp: Özge - Eksik Etek Cevap (Diss Track)
yaa nası bi topluluk haline gelmisiz midem bulanio gercekten yazik yaa agıza alınmıcakk küfürler edilmis ne kadar iğrenç yaa!burda degerlenırceksen yorum yapıcksan adam gıbı yap yaa gercekten cook yazık!!
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) |
Cvp: Özge - Eksik Etek Cevap (Diss Track) Bence çok güzel bi şarkı neden diye sorarsanız kızlara laf atan itler içinnn... ![]() ![]() | |
|
| | #43 (mesaj-linki) |
bencede güsel sayılır ama abartılacak kadar değil...yani sadece güzel taam bitti... | |
|
| | #44 (mesaj-linki) |
cook güzel
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) |
Cvp: Özge - Eksik Etek Cevap (Diss Track) Tşkkürler çok gsll karşılık veriyor. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| eksil etek, eksık etek karsılıgı, kızlara laf atan itler, |
Özge - Eksik Etek Cevap (Diss Track) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| N.O.R.M. (Diss-Track) | eastcoaster | Haberler - Tanıtım | 17 | 17-09-2008 18:36 |
| Özge - Özge Nedir - Özge Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 0 | 04-03-2008 00:49 |
| Cevap - Kaybolan Bir Hatıra (Track) | ThinkerBeLL | Haberler - Tanıtım | 3 | 13-12-2007 17:55 |
| Mesth Feat. Cevap & Sonnur - Keşkelerle Süslenen Sonbaharlar (Track) | mcbozi | Haberler - Tanıtım | 3 | 10-11-2007 13:05 |
| Ender - Eksik Etek (YouTube) | kerimatrax | Haberler - Tanıtım | 6 | 30-05-2007 17:52 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||