Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-05-2007   #1 (mesaj-linki)
Diyar Ft. Emir - Hikayeler (Track)

1981 yılında İngiltere ´ nin Londra şehrinde doğan Diyar amatör olarak 1 sene önce müzik kariyerine başladı. Çalışmalarını daha profesyonel olarak devam ettirmek için arayışlara başlayan Diyar Underground´un tanınmış isimlerinden Emir ile irtibata geçip birlikte çalışmaya başlamıştır. 1 yıl gibi kısa bür sürede müzikal açıdan kendini geliştiren diyar 3 ay içinde Emir ´ in prodüktörlüğünü yaptığı albümün kayıtlarını tamamladı ve albüm şu anda mix aşamasında ve albümün masteringi için ve basımı için büyük şirketlerle görüşme halinde olan Diyar farklı tarzıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor.. şimdi suikast üyelerine Emir ile birlikte kaydettikleri " hikayeler " adlı parçayı sunuyoruz.. keyifli dinlemeler

Buyrın Link:

Netden Dinlemek İçin :

http://www.suikast.de/snd/mp3/Diyar_Ft_Emir-Hikayeler(suikast.de).mp3

İndirmek İçin:

diyarftemir.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 27-05-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Diyar Ft. Emir - Hikayeler (Beyler Kulaklarınızı Açın Yeni Bir Tarz )

Bildiğim KAdarıylan bu Onun İlk Albümün Tracki Ve 1 Senelik Tecrübesi Var Gerçekden Çok güzel Bir Tarzı Var Beğenceğinize Eminim Keyifli Dinlemeler

Gel Gidelim Buralardan Sakın Bana Deme Bana Gelemem
Ben Buraya Geldim Artık Buradan Geri Dönemem
Sen Beni Dinle Anla, Benim Olacaksın Zamanla
Sancan Kendini Masalda Gidelim Artık Buralardan
Eski 06-01-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Diyar Ft. Emir - Hikayeler (Track)

Söylediğim Yeni Albümü Çıkarmış
Eski 10-01-2008   #4 (mesaj-linki)

DownLoad Link Kırık ¿
Eski 10-01-2008   #5 (mesaj-linki)

Sağlam Link Burda Kullanıcılara Değiştirme Yetkisi Verilmemiş Bu Sitede Sanırım Bu Yüzden Konuyu Düzltim Linki Onaramadım Yönetici Arkadaşlarımızdan Biri Linki Değiştirirse Sevinirim
Linki Aşağıda

http://www.suikast.de/snd/mp3/Diyar_...uikast.de).mp3
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
diyar, diyar 2008 albüm, diyar 2008 mp3, diyar ft emir hikayeler, diyar hikayeler, diyar son albüm, diyar son albüm dinle, diyar son albümü dinle, hikayeler, mp3 hikayeler,
Diyar Ft. Emir - Hikayeler (Track) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Menkıbeler (Dini Hikaye, Öyküler) NihLe Müslümanlık/İslamiyet 139 01-09-2008 16:48
Fetret Devri ThinkerBeLL Osmanlı İmparatorluğu 2 10-06-2008 13:20
Osmanlı İmparatorluğu ThinkerBeLL Osmanlı İmparatorluğu 44 15-04-2008 21:17
Mc Erdem'den Albüm Öncesi 3 Track ThinkerBeLL Haberler - Tanıtım 1 22-05-2007 22:33
Emir Sultan (Emir Sultan Kimdir? - Emir Sultan Hakkında) KisukE UraharA Edebiyat ww 0 22-02-2007 20:50
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:20Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11488199 saniyede (65.20% PHP - 34.80% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR