Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 30-12-2005   #11 (mesaj-linki)
buketnumberone
Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm

ya arkadaşlarr kusura bakmayın da ben bu şarkıları yükledimm ama açamıyorumm nası yapçamm yaww lütfenn biri anlatsınn çıldırcamm
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-12-2005   #12 (mesaj-linki)
freeman90

Slm ben Kutay HiphopFunCLub.com da adminim. Bu albümü bizde sitemze ekledik. Ve bizim çalışmamız 1 ay önce başladı . Ako gerçekten çok güzel parçalar yaptı. Sevmediğimiz parça yok herkesin dediği gibi gerçekten. Albüm gerçekten kült bi albüm. 20 yıl sonrada 50 yıl sonrada dinleyince zevk alırsınz mutlaka... AKO'ya teşekkür ediyorum Türkçe Rap' e bu büyük katkısından Dolayı

*neo^^
ako grup değil bir kişi Ako aka Arakna buda solo albümü..

Son Düzenleyen freeman90; 30-12-2005 @ 18:03.
Eski 02-01-2006   #13 (mesaj-linki)
sarhos_23

selam ben malatya radyosuper44 den dj serhat malatyada best of turk rap programı yapıyorum malatya ya rap i sevdirmeye calısıyorum rapi seven herkese teşekkür edıyorum umarım herkes rap için elinden geleni yapar

Son Düzenleyen sarhos_23; 02-01-2006 @ 11:36.
Eski 02-01-2006   #14 (mesaj-linki)

album cok super olmus ellerinize ve agziniza saglik. ben cok begendim herkese tavsiye edebilirim dinlemesi icin..
Eski 03-01-2006   #15 (mesaj-linki)
intihar

tek kelimeyle muhteşem ako abimin sonuna kadar destekliyoruz ERZURUM UNDERGROUND
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

AKO - Venüs Zevkleri Full Album Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
AKO - Sahipsiz Trackler - Solo Album NeutralizeR Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 24 4 Gün Önce 11:47
AKO - Deja vu Full Album NeutralizeR Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 26 4 Hafta Önce 17:29
AKO - Trajikomedi Kozmozu (Full Album) NeutralizeR Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 31 30-06-2008 12:41
Güneş Sistemi kompetankedi Uzay Bilimleri 24 03-06-2008 18:33
FLIP Flash Album Deluxe virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 16-07-2007 00:29
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:42Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13799906 saniyede (49.17% PHP - 50.83% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR