| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm
ya arkadaşlarr kusura bakmayın da ben bu şarkıları yükledimm ama açamıyorumm nası yapçamm yaww lütfenn biri anlatsınn çıldırcamm | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Slm ben Kutay HiphopFunCLub.com da adminim. Bu albümü bizde sitemze ekledik. Ve bizim çalışmamız 1 ay önce başladı . Ako gerçekten çok güzel parçalar yaptı. Sevmediğimiz parça yok herkesin dediği gibi gerçekten. Albüm gerçekten kült bi albüm. 20 yıl sonrada 50 yıl sonrada dinleyince zevk alırsınz mutlaka... AKO'ya teşekkür ediyorum Türkçe Rap' e bu büyük katkısından Dolayı*neo^^ ako grup değil bir kişi Ako aka Arakna buda solo albümü.. Son Düzenleyen freeman90; 30-12-2005 @ 18:03. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
selam ben malatya radyosuper44 den dj serhat malatyada best of turk rap programı yapıyorum malatya ya rap i sevdirmeye calısıyorum rapi seven herkese teşekkür edıyorum umarım herkes rap için elinden geleni yapar
Son Düzenleyen sarhos_23; 02-01-2006 @ 11:36. | |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm album cok super olmus ellerinize ve agziniza saglik. ben cok begendim herkese tavsiye edebilirim dinlemesi icin.. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
tek kelimeyle muhteşem ako abimin sonuna kadar destekliyoruz ERZURUM UNDERGROUND
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
AKO - Venüs Zevkleri Full Album Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| AKO - Sahipsiz Trackler - Solo Album | NeutralizeR | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 24 | 4 Gün Önce 11:47 |
| AKO - Deja vu Full Album | NeutralizeR | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 26 | 4 Hafta Önce 17:29 |
| AKO - Trajikomedi Kozmozu (Full Album) | NeutralizeR | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 31 | 30-06-2008 12:41 |
| Güneş Sistemi | kompetankedi | Uzay Bilimleri | 24 | 03-06-2008 18:33 |
| FLIP Flash Album Deluxe | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 16-07-2007 00:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||