| | #1 (mesaj-linki) |
Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı Kendimi Durduramaz Oldum, Artık Kişiler İçin Albüm Yüklemeye Başladım ve Yine Bir Paylaşımı Sizlere Getirdim MsxLabs Bitmek Tükenmek Bilmeyen Paylaşımları Kıyaslanmayan Kalitesi ve Ekibi İle Sizler İçin Her Bölüm, Katagoriye Uygun Paylaşım Sunmaya Devam Ediyor. Türkçe Rap Bölümümüzede Albüm Üstüne Albüm Koymaktan Gurur Duyduğumu Belirterek 19 Şarkılık Kendi Seçmelerimi Sizinle Paylaşıyorum ve Underground Dünyasını Genişletmeye Yaymaya Devam Ediyorum... ![]() Track List; Dj Murad - Vampire Style Dr Jess Feat Şener E - Tabela Düşsel Sentez - Yalnızlık Oyunu [ft.Ozbi] Göçmen - Hiphop İmparatorluğu İstila - Rapimin Dili Karargah - Dert Daglari Kozmos Parodi feat. Mirza - Arkadan Dolan! Kurşun feat A.P.O - Kral Benim Mechul Saniklar - Defolu Sevgiler Mechul Saniklar - Tek Tanik Mechul Sanik Murad - Dream Family RapLeeKhanm - AnLattım Aşkımı Sahtiyan - Kartlar Karışsın Salt Empoze - Yalnız Kalacaksın Salt Empoze - Yol Bulamadım Sener E - Havale Ediyorum SirMC feat EfeFlow - Sizin için Yener feat Dj Cagdas & Volkan - Kim Karşı Gelecek > > CrasHofCinneT < < ![]() > > Albümü İndir < < Zip Şifresi : msxlabs.org Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 13-06-2008 @ 14:10. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Albümü, 20 Adet Seçme Şarkı!!!
paylasşım ıcın saollll
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
çok saol kanki..!
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
hmm indiriyorum bakalım nasıl parçalar seçmişsin
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
thangss....
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| en yeni rap albümler, kral benim rap, mechul sanıklar defolu sevgiler, rap album, rap albumleri, rap albüm, rap albümler, rap albümleri, sahtiyan kartlar karışsın download, seçme şarkılar, türkçe rap albüm, türkçe rap albümler, türkçe rap albümleri, yeni rap albüm, yeni rap albümler, |
| Konu Araçları | |
Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kırşehir | NoRanynn | Türkiye'nin İlleri | 19 | 23-07-2008 17:05 |
| Ekmek Hakkında Herşey | virtuecat | Sağlıklı Yaşam | 7 | 26-06-2008 11:13 |
| Öz Türkçe Nedir? | NoRanynn | Türk Dili ve Edebiyatı | 5 | 14-05-2008 12:51 |
| Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 1060 | 22-02-2008 14:50 |
| Hayz ve Nifas | NoRaBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 2 | 27-01-2007 21:41 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||